Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні можуть побудувати завод Tesla

Міністерство інфраструктури почало переговори з американською компанією Tesla Incorporated щодо відкриття виробництва випуску електромобілів в Україні.

В Україні можуть побудувати завод Tesla


Про це в інтерв’ю заявив голова відомства Володимир Омелян.

“Ми намагаємося запропонувати і для Tesla якісь переваги з розміщення в Україні ланки свого виробництва. Ми не говоримо про гігафабрику, безумовно. Наскільки це буде реалістично, покаже час”, – заявив він.

Омелян наголосив, що ті переговори, які вже проводять у Міністерстві інфраструктури, є успішними. За його словами, виробництво електрокарів – це виробництво нового покоління.

“Країна, яка буде мати заводи Tesla або пов’язані з ним технології, автоматично потрапляє до топ-10 країн, які займаються електрокарами”, – резюмував міністр інфраструктури.

Як повідомлялось, засновник компанії Tesla Ілон Маск і прем’єр-міністр Гройсман обговорили можливий запуск в Україні проекту щодо збереження відновлюваної енергії.
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: