Вхiд на сайт
Авторизацiя

Крадіжка на Мукачівщині: непрацюючий закарпатець обікрав односельця

Правоохоронцям вдалося розкрити крадіжку і знайти зловмисника. Тепер чоловіку "світить" від 3 до 6 років ув'язнення.

Крадіжка на Мукачівщині: непрацюючий закарпатець обікрав односельця


Працівники кримінальної поліції Мукачівського району затримали 20-річного чоловіка, який викрав з чужого дворогосподарства мотоблок та мопед. Поліція за даним фактом проводить розслідування.

До поліції звернувся 62-річний мешканець села Старе Давидково та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що з його дворогосподарства зникли мотоблок «Додж» та мопед «Ріга». Вартість вкраденого потерпілий оцінив у сім тисяч гривень.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції Мукачівського району встановили, що крадіжку скоїв 20-річний непрацюючий односелець потерпілого.

За фактом крадіжки поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення особі підозри у скоєнні кримінального правопорушення. Чоловікові загрожує ув'язнення строком від трьох до шести років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: