Вхiд на сайт
Авторизацiя

Завод TESLA в Україні: ведуться переговори щодо розміщення виробництва електрокарів

Завод TESLA в Україні: ведуться переговори щодо розміщення виробництва електрокарівЗа словами міністра, перемовини досить успішні.

Міністерство інфраструктури веде переговори з американською компанією Tesla Incorporated щодо налагодження виробництва електромобілів в Україні. Про це в інтерв'ю ELMOB повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Ми намагаємося запропонувати і для Tesla якісь переваги з розміщення в Україні ланки свого виробництва. Ми не говоримо про гігафабрику, звичайно. Наскільки це буде реалістично, покаже час", - сказав Омелян.

За його словами, переговори щодо випуску електрокарів в Україні досить успішні.

"Країна, яка буде мати заводи Tesla або пов'язані з ним технології, автоматично потрапляє в топ-10 країн, які займаються електрокарами", - додав Омелян.

Нагадаємо, раніше засновник компанії Tesla Ілон Маск заявив про готовність запустити в Україні проект по збереженню відновлюваної енергії.

Трохи пізніше, Маску відповів і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. "Дякую, цікава ідея. Україна дуже хоче стати випробувальним полігоном для інновацій", – заявив він.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: