Вхiд на сайт
Авторизацiя

22 березня в Ужгороді будуть проблеми з водопостачанням

Міський Водоканал попереджає про перебої водопостачання в районах Радванки та промзони 22 березня, в зв’язку з регламентними ремонтними роботами на НФС

22 березня в Ужгороді будуть проблеми з водопостачанням


Завтра (22 березня), на насосно-фільтрувальній станції (НФС), проводитимуться регламентні ремонтні роботи. Їх планується виконати в період з 11:00 по 13:00 години, повідомляє адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода».

В зв’язку з цим, протягом виконання робіт, буде понижено до мінімуму тиск подачі водопостачання з НФС-ІІ. Перебої водопостачання відчуватимуться в районах вулиць Тельмана, Українська, Ужанська, Гагаріна, Дендеші тощо (тобто райони Радванки та промислової зони).

Багатоповерхова забудова по вулицях Гагаріна та Лавріщева отримуватиме воду з резервуарів ПНС “Лавріщева”. Але, оскільки тиск по водопровідній системі району в цілому буде понижений, можливі перебої водопостачання на верхніх поверхах.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню робіт.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: