Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як отримати громадянство України іноземцю?

Як отримати громадянство України іноземцю?
На пострадянському просторі одним з найпривабливіших є громадянство України. Це не дивно, оскільки в цій країні низька система оподаткування, більше можливостей для виїзду за кордон, а також державою забезпечені всілякі соціальні гарантії для громадян. Саме тому іноземців цікавить, як отримати заповітний паспорт цієї країни.

Головні умови для прийняття громадянства

Варто враховувати, що зовсім не кожен іноземець зможе отримати громадянство України. Для цього необхідно виконання певних умов. Обов'язково потрібно визнання Конституції і законів України.

Також потрібно виконати наступні умови:

• подати декларацію, в якій вказано, що ця особа не є поданням іншої держави;
• необхідно протягом п'яти років безперервно проживати в Україні;
• важливо володіти документом: дозвіл на імміграцію;
• розуміти державну мову на рівні спілкування;
• мати законні джерела для існування.

При певних умовах конкретної людини може бути категорично заборонено отримання громадянства України. Такі санкції застосовуються до осіб, які були засудження в Україні за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину. Також це поширюється осіб, які були звинувачені в геноциді.

Як відбувається звернення?

Варто враховувати, що заява на прийняття до громадянства пишеться на ім'я Президента. Свою заяву необхідно подати до місцевого органу міграційної служби. Дуже важливо, щоб цей відділ знаходився за місцем проживання конкретної особи.

Якщо конкретний заявник проживає за кордоном, то він повинен звернутися з пакетом документів в консульство або дипломатичне представництво. Варто враховувати, що отримання громадянства є складним процесом, тому варто обов'язково проконсультуватися з юристами в місті Львів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: