Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Угорщина - це не "дикарі" з Санкт-Петербурга чи Бурятії": Москаль про угорські паспорти на Закарпатті (ВІДЕО)

"Угорщина - це не "дикарі" з Санкт-Петербурга чи Бурятії": Москаль про угорські паспорти на Закарпатті (ВІДЕО)


Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль в ефірі телеканалу 112 прокоментував ситуацію навколо подвійного громадянства на Закарпатті.

Нагадаємо, цими днями міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що 30 – 40 відсотків закарпатців мають громадянство інших країн. Москаль в свою чергу назвав це безвідповідально та некоректно:

"Пан Садовий хай збере всю свою "Самопоміч", пройде рейдом по Закарпаттю і витягне мені хоч 1 паспорта. Як він це порахував?"

В свою чергу очільник Закарпаття допускає наявність угорських паспортів у місцевих мешканців, однак отримання громадянства у цьому випадку має тільки практичний характер: це дає можливість вчитися та працювати закордоном. За словами посадовця суттєва частина населення Закарпаття - заробітчани. Увагу до цього питання Геннадій Москаль пов'язує з бажанням Росії розхитати ситуацію в Закарпатті:

"Угорщина - країна ЄС, член НАТО. Це не "дикарі" з Санкт-Петербурга чи Бурятії. Не треба це порівнювати. Ми куди хочемо йти в ЄС чи в Росію?", - каже Москаль.

За словами Геннадія Москаля на шляху до ЄС Україна буде змушена підписати закон про реституцію - повернення майнових, політичних, громадянських і трудових прав громадян, які склалися історично.

Очільник Закарпаття вважає, що заява Петра Порошенка про скасування українського громадянства при наявності подвійного громадянства стосується посадовців та депутатів і до простих людей відношення не має.

Докладно про це у сюжеті з 12:30 хвилини



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (4)
Sasha Sh 19 березня 2017 21:57
Не нравится 0 Нравится
Осторожнее про Бурятию, а то у нас Ехануров премьером был, наример )).
Цитировать          1
ВАСЫЛЬ 20 березня 2017 08:56
Не нравится 0 Нравится
Пан Москаль, кривит душов-Закон,не може быти виборочный, він буде для всьих єден.
Инчак,депутаты підоймут шум про ДИСКРИМІНАЦІЮ і ПОРУШЕННЯ ПРАВ СВОБОДЫ ОСОБЫ!
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: