Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: п'ятеро українських бійців поранені

Доба в АТО: п'ятеро українських бійців поранені
За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 85 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил, п'ять військовослужбовців ЗСУ отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ у районі Луганської та Авдіївки сепаратисти вели вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм, гранатометів різних систем. По укріпленнях сил АТО поруч з Невельським і Пісками бойовики били з великокаліберних кулеметів. В районі Опитного, Троїцького, Зайцевого і Кам'янки терористи відкривали вогонь з гранатометів і мінометів калібру 82 мм.

На Маріупольському напрямку по позиціях українських сил біля Водяного і Павлополя бойовики двічі били з артилерії калібру 122 мм, а біля Широкіного – з мінометів калібру 120 мм. По укріпленнях сил АТО в районі Мар'їнки і Гнутового сепаратисти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї і гранатометів.

На Луганському напрямку кількість обстрілів збільшилася. Поблизу Кримського бойовики гатили з гранатометів різних систем, мінометів калібру 85 і 120 мм, танків і важкої артилерії калібру 152 мм.

По опорних пунктах в районі Троїцького сепаратисти кілька разів били з мінометів калібру 120 мм. Біля Новоолександрівки, Трьохізбенки і Попасної вони відкривали вогонь з СПГ. В районі Станиці Луганської бойовики відкривали вогонь з гранатометів і кулеметів великого калібру.

Раніше повідомлялося, що українські бійці показали свою відповідь на обстріл Широкіного.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: