Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 19-25 березня: Овнам слід вийти з підпілля, а Дівам пора "потрусити" боржників

Гороскоп на 19-25 березня: Овнам слід вийти з підпілля, а Дівам пора "потрусити" боржників
Астролог Любов Шехматова розповіла, чого слід чекати різним знакам зодіаку цього тижня від зірок.

ОВНИ. Досить "шифруватися", виходьте з підпілля. Вас чекає публічна сцена, де доведеться продемонструвати у всій красі свій невгамовний темперамент. Найдоцільніше на робочому терені.

А тим, у кого конфлікт з шефом, порада: менше реагуйте на його "вибрики" і демонструйте на власному прикладі трудове завзяття. Головне – вчасно включати "автостоп", приборкуючи полум'яне "Я".

Ніхто не заважає вам самовиражатися, бути самостійними, але зараз розпорошуватися нерозумно, беріть ініціативу в руки і дійте з тверезою головою і практичним прицілом. Зараз ви командуєте парадом і долі колег, тих, хто просить про допомогу, залежать від правильності рішень.

Тим, хто шукає роботу, саме час поквапитися (до кінця місяця), роботодавці в вас зацікавлені.

У шлюбі – час успішної реставрації відносин з коханими з урахуванням старих помилок.

ТЕЛЬЦІ. Ви проходите фазу (до 19 квітня), де править балом закон "причина-наслідок. Окопайтесь в тилу, тут основна життєва "база" і стратегічне "перегрупування" ресурсів. Але періодичні штурми на передовій в критичні моменти вирішуються.

В основному колосальну енергію доведеться направляти на вирішення чужих проблем. Робіть це не з-під палиці, а з бажанням. Любов, особисте життя, сім'я – це вівтар, що вимагає великих самопожертвувань.

Паралельно переосмислюйте допущені в минулому помилки, моліться, кайтеся в гріхах і назавжди їх викорінювати.

Зараз підсвідомість люто "штормить", вимагаючи уваги, ваше завдання – бачити знаки минулого в кожній ситуації і контролювати себе, щоб не потрапити під фатальний каток несвідомих дій.

БЛИЗНЮКИ. На порядку денному корекція майбутнього, де домінує сімейне і подружнє щастя, дружні зв'язки. А соціальний престиж, професійні досягнення є ілюзією. Ця тема відпрацьована і не треба нею активно займатися (вчасно гальмуйте) на шкоду особистим інтересам.

Серйозне випробування на міцність шлюбних уз триває (негативний пік позаду), тут отримати те, що не заслужили, не сподівайтеся. Що раніше посіяли, те й пожнете. Гостро стоїть потреба в доброзичливому діалозі, співзвуччі духовних поглядів. Якщо ви дивитеся на світ одними очима, все чудово. Але у чоловіка (дружини) є старі друзі і до 9 червня слід відновити саме давні дружні зв'язки.

Цей "сегмент" в житті – благодатне джерело (до жовтня).

Флірти, залицяння, наповнені романтичним азартом, дарують вам задоволення. Але не загравайтеся. "Вистави" повинні мати зв'язок з реальністю. Відчувайте реакцію партнера, адже те, що вам дарує насолоду, не завжди радує супутника.

РАКИ. Професійна самореалізація є основним орієнтиром. Якщо ваша спеціальність (бізнес) відповідає творчому покликанню, вписується в запити соціуму – це чудово, розквіт талантів гарантований. Уникайте конфронтації, на роботі "підлизуйтеся" до шефа і прагніть працювати з творчим завзяттям. У чоловіків може знову спалахнути давній службовий роман.

Проявляйте винахідливість, діліться власними напрацюваннями, паралельно збагачуючись чужим досвідом. Ярмо зобов'язань не повинно вас комплексувати (це трирічний іспит долі до кінця року на працьовитість і відповідальність). Тягніть його смиренно, без саботажу, дозовано розподіляючи сили. Перенавантаження загрожують підірвати здоров'я.

Найближчим часом приготуйтеся з різноманітних "сюрпризів", революційних змін в бізнесі, це – сигнали з майбутнього. Їх потрібно правильно "розшифровувати" і вчасно реагувати.

ЛЕВИ. Світогляд знаходить інші фарби (більш ідейні), вистачить ховатися, виходьте на публічну арену, прийшла пора для "розкрутки" іміджу. Хизуйтеся, хваліться всім, чим багаті – талантами, досягненнями. Кращий допінг – це ідейні натхненники серед людей високої духовної культури.

Якщо виникають конфлікти, сміливо беріть на себе роль арбітра-миротворця і успіх в колективі, де кожен воює за свою правду, відстоює власні погляди, вам гарантований.

Відновлюйте давні зв'язки, розраду знайдете в колі старих знайомих, приятелів, сусідів, родичів.

Якщо обділені особистим щастям, відчуваєте брак романтичного натхнення, не біда, так потрібно, це трирічне випробування завершується в кінці року.

ДІВИ. "Чуйка", де і як заробити у вас працює блискуче. Але як знайти золоту серединку і утриматися на плаву "свої-чужі" інтереси? Завдання складне, оскільки ви від природи схильні до економності, звикли рахувати кожну копійку і переплачувати не маєте наміру. Хіба що в кредит.

На щастя, зараз фінансова фортуна до вас прихильна, розбагатіти пощастить, якщо вміло вести бізнес і грамотно управляти загальними фінансами. Було б бажання! Боржників "потрусіть", нехай повернуть узяте. Можете найближчим часом воскресити старий проект і обопільно з компаньйонами його профінансувати. Самостійно каші не зварити.

Якщо в рідних стінах незатишно, шукайте втіхи на стороні. Взагалі-то незадоволеність особистим життям – це плід суб'єктивного сприйняття, життя прекрасне!

ТЕРЕЗИ. Пускатися в автономне плавання протипоказане. Для вас життя заб'є ключем тільки в гармонійному союзі. Претенденти на руку і серце є. Паруйтесь, одружуйтеся, йдіть під вінець, узаконюйте подружні стосунки. А одруженим саме час озирнутися назад і переформатувати відносини.

На діловому фронті аналогічна картина. Тут закладається база співпраці на майбутній рік, і з ким тягнути загальний віз, ділити порівну радості і печалі – дуже важливо. Використовуйте таємні важелі впливу – це цінна конфіденційна інформація і особиста харизма з максимальною продуктивністю.

СКОРПІОНИ. На кін поставлено кар'єрне майбутнє, службове суперництво посилиться. Якщо дорожите статусом, приготуйтеся до розширення службових повноважень, збільшення обсягу завдань, це запорука авторитету у керівництва і матеріальної стабільності. Можна підробляти на стороні. Але диктувати умови оплати не слід.

Зараз ви маєте високим творчим і трудовим ентузіазмом, тільки уникайте службових "розборок". Краще відійти в тінь, все, що "кипить" в службових кулуарах, мотивовано кармічно, і вам туди слід пхати носа обережно.
Подружіться з колегами, саме вони вас застрахують від неприємностей і вкажуть правильний шлях руху.

СТРІЛЬЦІ. Місце романтиків на романтичному подіумі, а творців – на творчому, де доведеться продемонструвати талант героя-коханця, щоб не отримати фіаско на серцевому терені. Утриматися на кар'єрному плаву теж пощастить завдяки давнім любовним зв'язкам. Зачаровувати тих (особливо жінок), від кого залежить статус в соціумі, розквіт бізнесу.

Але майте на увазі: спокушаючи штучно, без серцевого завзяття, ви "працюєте" на лукавого. Той, хто клюне на вашу магію, через відсутність імунітету до гріховних провокацій, потім гірко пошкодує. Але і вас гірка чаша не омине.

КОЗЕРОГИ. Якщо роль генерала в сімейному гарнізоні вам подобається, це чудово, тут проходить орієнтир долі. Приділяйте максимум уваги домашнім справам, тут колосальні можливості для вирішення тривалих сімейних проблем, благоустрою побуту. Тема "начальник-підлеглий", "батьки-діти" найбільш животрепетна. Озирніться назад і зробіть висновки з помилок, щоб надалі їх не повторювати.

Рідні – це ваші вчителі, духовні наставники та компас в майбутнє.

ВОДОЛІЇ. Фокус доленосних подій – серед близького оточення, сусідів, знайомих, колег, братів, сестер. Тут "кується" майбутнє. Активно спілкуйтеся, обмінюйтеся досвідом, враженнями, поглядами. Шукайте точки взаємодії, долаючи розбіжності.

Вдома сила-силенна роботи. Працюйте на благо сімейного благополуччя, вчіться, будьте в курсі всіх новин, поповнюючи інтелектуальне депо свіжою інформацією. Беріть на себе роль посередника. Допитливим відкриті всі шляхи і серця.

До чужих порад прислухайтеся, але власну думку (в перспективі) – найправильніше, на нього і покладайтеся.

У чоловіків стара знайома може знову розбудити любов.

РИБИ. Саме час "клепати" гроші. Активно працюйте, а зароблене грамотно витрачайте. Перш за все, зробіть ревізію прибутків та витрат, все раціонально розподіліть. Щоб не виходити за рамки сімейного бюджету, роблячи необхідні покупки. Улюбленим неодмінно зробіть приємні подарунки, заощадивши на собі. Тут дорога ложка до обіду.

На кар'єрну вершину не рвіться, тут причаївся лукавий, ризикуєте зіпсувати відносини з керівництвом. Гармонійно співпрацюйте, задовольняючи інтереси ділових партнерів.

Якщо за вами тягнуться борги, кредити – неодмінно розплатіться.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: