Вхiд на сайт
Авторизацiя

Лайфхаки, як пришвидшити зарядку iPhone

Власникам смартфонів від Apple знайома ситуація, коли бракує часу для зарядки або ж сам процес занадто довгий. Тому існують лайфхаки, як прискорити зарядження акумулятора.
Лайфхаки, як пришвидшити зарядку iPhone

Мало хто знає, чому смартфон швидко заряджається від MacBook, але довго від комп'ютерів на Windows або адаптерів для смартфонів на Android. Однак, у будь-якому випадку, можна пришвидшити цей важливий процес завдяки дуже простим діям.
Лайфхаки, як пришвидшити зарядку iPhone

Порада 1:
Будь-який смартфон заряджається швидше, якщо його перевести у режим "У літаку" через налаштування або Пункт управління. Звісно ж, є недолік – користуватися гаджетом не дуже вдасться. Зате він зарядиться у кілька разів швидше, аніж зазвичай.
Лайфхаки, як пришвидшити зарядку iPhone

Порада 2:
Лайфхаки, як пришвидшити зарядку iPhone - фото 152759
Перейдіть у налаштування акумулятора та оберіть "Режим енергоощадження". Його великий плюс у тому, що при заряді у 80%, цей режим автоматично вимикається.
Лайфхаки, як пришвидшити зарядку iPhone

Порада 3:
Лайфхаки, як пришвидшити зарядку iPhone - фото 152760
Використовуйте адаптер живлення від iPad. Важливо: слідкуйте за тим, щоб кількість амперів була схожою, оскільки таким чином можна просто спалити зарядку та батарею. Хоча у компанії Apple вважають, що такий спосіб зарядки є абсолютно безпечним.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: