Вхiд на сайт
Авторизацiя

Розбивши вікно в магазині неповнолітні крадії нажилися на кругленьку суму

В Ужгороді серед білого дня з магазину викрали дві жіночі сумочки. У Сваляві вночі розбили вікно на магазині й поцупили товару на 15500 гривень. Поліція встановила, що обидва злочини скоїли неповнолітні. Розпочато досудове розслідування
Розбивши вікно в магазині неповнолітні крадії нажилися на кругленьку суму

З заявою в поліцію Ужгорода звернулася власниця магазину в центральній частині міста. Заявниця повідомила про те, що післяобідньої пори 16 березня в її магазин зайшли троє хлопчаків, після візиту яких з прилавка зникли дві жіночі сумочки.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції міста встановили, що крадіжку товару з магазину скоїли троє жителів Ужгорода віком 16, 17 і 18 років. Речові докази вилучено, за даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Друга крадіжка з магазину сталася вночі 10 березня в Сваляві. Там невідомі зловмисники розбили вікно й проникли в приміщення, звідки викрали товару на суму 15500 гривень. Поживою крадіїв стали 14 жіночих сумочок, 300 гаманців, 10 чоловічих барсеток.

Працівники кримінальної поліції встановили, що магазин обікрали два студенти місцевого коледжу віком 16 і 17 років. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Речові докази вилучено.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: