Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали чергового викрадача велосипедів

В Ужгороді затримали чергового викрадача велосипедів24-річний ужгородець вже має судимість за скоєння крадіжок, а тепер попався за нові злочини. Зокрема, юнак підозрюється у викраденні двох велосипедів загальною вартістю 7000 гривень. За даними фактами розпочато розслідування

Працівники кримінальної поліції Ужгорода в ході оперативно-розшукових заходів затримали 24-річного ужгородця. Цей молодий чоловік уже має судимість за крадіжки, а тепер викрав два дорогі велосипеди.

Крадіжку двоколісних транспортних засобів марки «Ардіс» і «Скайленд» загальною вартістю 7000 гривень він скоїв увечері 10 березня з під’їзду багатоповерхівки на вул.О.Хіри в обласному центрі. Власники велосипедів звернулися з заявами в поліцію.

Викрадача затримано, проте самі велосипеди він устиг збути. Кому саме, встановлюють правоохоронці.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: