Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неповнолітні грабіжники поцупили цигарки та коньяк з магазину в Сваляві

Вчора, 16 березня, вночі двоє хлопців розбили вітрину магазину та винесли 9 літрів коньяку та 5 блоків цигарок.

Неповнолітні грабіжники поцупили цигарки та коньяк з магазину в Сваляві


16 березня близько 2-ої години ночі свалявські поліцейські отримали повідомлення про те, що на одній із місцевих крамниць невідомі розбили вітрину та викрали звідти 18 півлітрових пляшок коньяку та 5 блоків цигарок. На місце події прибула слідчо-оперативна група та дільничні офіцери поліції.

За лічені години правоохоронці затримали підозрюваних у крадіжці. Ними виявилися двоє неповнолітніх — 16-ти літній житель села Тур’я Поляна, що на Перечинщині, та 16-літній мешканець села Підполоззя Воловецького району. Речові докази від затриманих вилучено та буде передано власнику магазину – 36-річному свалявчанину.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому». Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: