Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали групу неповнолітніх грабіжників

У Рахові правоохоронці затримали 19-річного рахівчанина, який разом із трьома неповнолітніми товаришами пограбували місцевого мешканця, забравши в нього мобільний та гаманець

На Закарпатті затримали групу неповнолітніх грабіжників


Нещодавно по вулиці Київській у місті Рахові четверо юнаків пограбували місцевого жителя. Грабіжники забрали в чоловіка мобільний телефон «Nokia» та гаманець.

Працівники місцевої кримінальної поліції встановили осіб причетних до даного злочину – раніше судимий за крадіжку 19-річний рахівчанин, а також 13-ти, 16-ти та 17-річні його товариші.

Правоохоронці вилучили від неповнолітніх грабіжників речові докази, які найближчим часом після проведення всіх необхідних слідчих дій повернуть потерпілому. З неповнолітніми хлопцями та їх батьками працюватимуть співробітники ювенальної поліції.

19-річному правопорушнику інкремінують статтю за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність. Щодо восьмикласника працівники поліції клопотатимуть в суді про призначення йому примусових заходів виховного характеру, а решта учасників злочинної групи нестимуть відповідальність згідно ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, який карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: