Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачево єдине не використало зовнішню соціальну рекламу, присвячену річниці Карпатської України

Мукачево єдине не використало зовнішню соціальну рекламу, присвячену річниці Карпатської України
З нагоди відзначення 78-ї річниці Карпатської України для Закарпаття було виготовлено 40 тематичних білбордів та 10 сітілайтів, а також великий банер для будівлі облдержадміністрації.

Керівництво районів і міст обласного значення отримали листи з проханнями застосувати зовнішню рекламу до пам’ятної дати. Усі адміністративно-територіальні одиниці, що отримали листи, використали тематичні білборди й сітілайти, єдиним винятком стало місто Мукачево. Хоча оргвідділ ОДА кілька разів телефонував у Мукачівську міськраду з нагадуваннями, і отримував відповідь: «Сьогодні заберемо й використаємо».

– Зате вчора Мукачівська міськрада своїм рішенням безкоштовно виділила сину нардепа від Мукачева Віктора Балоги й брату мера Мукачева Андрія Балоги Павлу Балозі чергову ділянку в центрі Мукачева, – заявляє Геннадій Москаль.

– А 21 червня минулого року Мукачівська міськрада своїм рішенням №164 надала дозвіл на будівництво супермаркету «Епіцентр» на околиці Мукачева Товариству з обмеженою відповідальністю «Старовинний замок», засновниками якого є той же син Віктора Балоги та брат Андрія Балоги Павло Балога, а також його дружина Едіта Балога. Ділянку розмірами понад 2,6 гектара, на якій зараз будується супермаркет, Павло Балога отримав раніше. У цих рішеннях Мукачівської міськради вся суть цього фінансово-політичного утворення – вирішувати за рахунок громади свої шкурні інтереси, а Карпатська Україна хай почекає.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: