Вхiд на сайт
Авторизацiя

Засідання колегії департаменту ЖКГ, будівництва та інфраструктури відбулось в Ужгороді (ВІДЕО)

Основними проблемами галузі залишається сміття - у сільській місцевості не налагоджено збір відходів, крім того відсутні штрафи за несанкціоновані сміттєзвалища

Засідання колегії департаменту ЖКГ, будівництва та інфраструктури відбулось в Ужгороді (ВІДЕО)


В Ужгороді відбулось засідання колегії департаменту ЖКГ, будівництва та інфраструктури. Серед основних проблем галузі – цивілізоване поводження з твердими побутовими відходами. Зокрема не має штрафів за несанкціоновані сміттєзвалище, не налагоджено збір сміття у сільській місцевості.

Для Ужгорода та Мукачева актуальним залишається модернізація ліфтового господарства. Майже 90 відсотків ліфтів експлуатуються більше 25-ти років і потребують ремонту або заміни.

Організації та установи департамент ЖКГ закликає переходити на тверде паливо. Це зекономить кошти в опалювальний період.

Під час засідання відзначили роботу кращих працівників галузі та визначили нові завдання цього року – запровадити сучасні форми енергозбереження, створення нових ОСББ, ремонт доріг та будинків. Детальніше у сюжеті "Тиса-1":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: