Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті правоохоронці вже втретє спіймали нетверезим молодого водія

За минулу добу закарпатські полісмени виявили 4 нетверезих водіїв. Один з них попався правоохоронцям вже втретє - 21-річний хлопець вже має величезний штраф.

На Закарпатті правоохоронці вже втретє спіймали нетверезим молодого водія


В с.Вільхівка Іршавського району поліцейські зупинили автомобіль «Nіssаn Аlмеrа», оскільки на автівці не було увімкнено світло фар. За кермом перебував 21-річний місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння – драгер зафіксував у нього 1,8 проміле алкоголю.

Окрім цього, працівники поліції встановили, що на даного громадянина вже двічі складали адміністративні протокли за керування транспортним засобом в нетверезому стані.

Вперше він попався в грудні минулого року, тоді суд присудив йому штраф у розмірі 10 тисяч 200 гривень, яких правопорушник досі не сплатив. Вдруге він був затриманий за керування в нетверезому стані у лютому цього року.

Навіть не маючи водійського посвідчення, хлопець вже втретє вчиняє таке правопорушення. На цей раз окрім протоколу про нетверезу їзду, його притягнуто до відповідальності за керування без відповідних документів, повідомили у поліції області.

Міру покарання всім правопорушникам, яких виявили працівники закарпатської поліції обиратиме суд.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: