Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що можна їсти після 20:00: дієтологи назвали список продуктів

Не їсти після 18:00 – застарілий міф, який давно потрібно розвіяти

Що можна їсти після 20:00: дієтологи назвали список продуктів


Дієтологи радять не їсти за 3-4 години до сну, однак не слід зловживати цим та краще їсти правильні продукти.

Легкозасвоювані продукти

Це овочі, відварна картопля, морепродукти, риба та солодкі фрукти. Від йогуртів та бульйонів краще відмовитись, бо вони дуже швидко виводяться із організму.

Низькокалорійна їжа

На вечір варто залишати лише 20% від добового раціону. Найкалорійніші страви краще їсти до 15 години, тоді ви краще засинатимете та не наберете зайвих кілограм.

Нежирні продукти

Жирна їжа ввечері дає відчуття важкості в шлунку та часто заважає повноцінному сну. Краще уникати смаженої їжі або жирного м'яса.

Багато магнію та калію


Якщо вживати їжу, яка багата на магній та калій, то це сприятиме розслабленню м'язів та стабілізації роботи головного мозгу. Найкраще підходить запечена риба, зелень, капуста, зелений горошок та злаки.

Після спорту


Після тренувань найкраще їсти овочі, нежирну рибу, різноманітні ягоди та фрукти. Це капуста, морква, селера, тріска, краби, абрикоси, яблука, чорниці, броколі, буряк, ягоди та огірки.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: