Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті відбувся фестиваль-конкурс стрілецької пісні (ВІДЕО)

У Хусті відбувся фестиваль-конкурс стрілецької пісні (ВІДЕО)
Фестиваль-конкурс стрілецької пісні відбувся в Хусті. Своє мистецтво представили 48 колективів та окремі виконавці з Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської, Миколаївської, Луганської областей, Словацької Республіки та різних куточків Закарпаття.

Понад 475 учасників демонстрували майстерність у номінаціях: хорові колективи, вокальні ансамблі, солісти-вокалісти, дуети, тріо, квартети. Переможцям фестивалю-конкурсу вручили дипломи лауреатів та грошові винагороди.

Цього року Гран-прі отримав народний аматорський ансамбль "Намисто" Теребовлянського вищого училища культури з Тернопільської області. Серед лауреатів також народний хор "Астра" з Ужгорода, ансамбль "Муза" з Теребовлі, ансамбль "Байрак" із Івано- Франківщини, чоловічий ансамбль "Октава" з Тернопільщини, вокально-інструментальний ансамбль "Самбірчани", а також учасники з Хуста, Мукачева, Ільниці, Стеблівки, Сваляви та Тячева.

Докладніше дивіться в сюжеті Тиси-1.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: