Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як очистити організм в березні

Як очистити організм в березні


Очищення організму на початку весни – це той спосіб схуднення, який славиться своєю простотою і ефективністю.

Зовсім скоро настане пляжний сезон, тому, як тільки настає весна, всі починають судорожно шукати методи експрес-схуднення, але більшою мірою це питання стосується все-таки жінок. За зиму представниці прекрасної статі набирають пару-трійку зайвих кг, а потім стають на ваги в березні і розуміють, що потрібно терміново щось з цим робити. На допомогу їм поспішають дієтологи, які напевно знають, як допомогти в цій ситуації і не нашкодити здоров'ю, пише newsyou.info.

Модні дієти, яких хоч греблю гати в Інтернеті, можливо, ефективні, але не завжди корисні. У зв'язку з цим, експерти радять звернути увагу на різноманіття систем схуднення, що іменуються "весняним детоксом". Розглянемо найдоступніші та популярні з них:

1. "Свіжий" детокс. Навесні ще немає такого достатку фруктів і овочів, як влітку, але це зовсім не означає, що у вас немає реальної можливості випробувати на собі саме цей метод. Ви можете використовувати сезонні фрукти і овочі для приготування свіжовіджатих соків, фрешів, смузі. Буряк, білокачанна капуста, яблука, апельсини, лимони, грейпфрути, морква, зелень і так далі – всі ці продукти мають неймовірну кількість вітамінів і мінералів, тому очищати організм спочатку весни ними простіше простого. Величезний плюс такого варіанту детоксу полягає в тому, що меню збагачене вітамінами, а це означає, що ви не зіткнетеся з такою проблемою, як весняний авітаміноз.

2. "Трав'яний" детокс. Практично всі існуючі трави, що володіють цілющими властивостями, доступні за ціною і дуже корисні для здоров'я. Ромашка, полин, м'ята, деревій – це неповний список трав, за допомогою яких можна не тільки схуднути швидко, але і здорово очистити організм від токсинів, які скупчилися в ньому. Щоб трав'яні чаї і відвари не видалися вам занадто несмачними, в чашку можна додавати ложку меду, який, до речі, теж благотворно впливає на організм.

3. "Імбирний" детокс. Корінь імбиру володіє розкішним набором корисних мікроелементів. Імбирний напій з медом і лимоном або ж з грейпфрутом допомагають ефективно виводити з травної системи все зайве, в тому числі і жирові клітини. Взагалі дієтологи називають імбир – суперфудом, тому як перераховувати його унікальні властивості можна довго. Одним з корисних якостей кореня імбиру є саме очищення організму, слідом за яким відбувається природне схуднення та оздоровлення органів травлення.

Ці методи "весняного" детоксу можна чергувати. Наприклад, перший день пити тільки фреші соки, у другий день – вживати трав'яні чаї, а в третій день налягати на напої, що включають в себе корінь імбиру. Вже через три дні ви побачите приголомшливі результати на вагах, мінімум 3 кг буде в мінусі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: