Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль дав доручення розібратися, що відбувається з кінотеатром «Ужгород»

Геннадій Москаль доручив управлінню культури ОДА (в структурі якого є відділ збереження культурної спадщини) розібратися й доповісти, що відбувається з кінотеатром «Ужгород» в обласному центрі.

Москаль дав доручення розібратися, що відбувається з кінотеатром «Ужгород»


Довгі роки будівля кінотеатру, яка знаходиться в історичному центрі на вул.Волошина і є приватною власністю, перебуває в занедбаному стані. А минулого тижня тут почалися ремонтні роботи: вантажівки вивозять будівельне сміття, залишки меблів, обладнання тощо.

Кінотеатр на Волошина був зведений у 1932р. і є архітектурним шедевром чехословацького періоду Закарпаття. Що саме планують зробити з кінотеатром власники, і як це може вплинути на зовнішній вигляд історичної споруди, відділ збереження культурної спадщини має доповісти найближчим часом.

Фото: з відкритих джерел.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: