Вхiд на сайт
Авторизацiя

За минулу добу на Закарпатті спіймали 5 нетверезих водіїв

Два випадки виявлено в Хустському районі, по одному в Мукачівському, Берегівському та Іршавському районах. На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння)

За минулу добу на Закарпатті спіймали 5 нетверезих водіїв


В м.Берегово на вул.Мужайській увагу працівників поліції привернув водій мопеда, який, побачивши правоохоронців почав втікати бічною вулицею. Наздогнавши його ГШР-івці встановили, що керував мопедом 48-річний житель с.Арданово Іршавського району, у якого транспортний засіб не зареєстрований належним чином. Окрім цього, у чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити освідчення чоловік відмовився і на місці, і в лікарні, куди його доставили поліцейські. Тож у присутності свідків на водія складено два адмінпротоколи.

Мукачівські правоохоронці під час патрулювання помітили, як в с.Руське молодий чоловік п’є пиво просто на капоті автомобіля ВАЗ-2106, після чого сідає за кермо автомобіля і їде. Працівники поліції негайно зупинили транспортний засіб, щоб припинити правопорушення. Нетверезим водієм виявився 20-річний житель села Нижній Коропець. В лікарні під час медобстеження у водія зафіксували 0,75 проміле алкоголю.

В с.Монастирець Хустського району близько 2-ої години ночі наряд ГШР зупинив автомобіль «Skoda Octavia», оскільки водій рухався з включеним дальнім світлом фар, чим створював перешкоди для зустрічного автотранспорту. Водія зупинили, щоб попередити та застерегти, однак 22-річний хлопець виявився нетверезим та без водійського посвідчення. В його крові виявили 2,8 проміле алкоголю.

Ще один випадок трапився близько 4-ї години ранку в самому Хусті на вул.І.Франка. Працівники групи швидкого реагування помітили зустрічний автомобіль «Audi», який рухався без увімкнених світлових габаритів. Водія наздогнали та зупинили. За кермом перебував 35-річний житель с.Драгово Хустського району, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, та як і в попередньому випадку керував транспортним засобом без водійського посвідчення. Чоловік зізнався, що вживав алкогольні напої. В лікарні в крові водія виявили 3,1 проміле алкоголю.

Іршавські ГШР-івці зупинили близько 2-ї години ночі в селі Великий Раковець водія мотоцикла, який їхав без захисного шолома та без номерного знаку на транспортному засобі. 30-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Медики зафіксували у нього 3 проміле алкголю.

За всі вчинені правопорушення на водіїв працівники поліції склали адміністративні протоколи, які передадуть до суду, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: