Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські спортсмени привезли з Риму 6 золотих нагород (ВІДЕО)

Тхеквондо є одним з найбільш систематизованих і науково обґрунтованих бойових мистецтв світу. Включає спортивно-оздоровчий, практично-прикладний та філософський аспекти.

Ужгородські спортсмени привезли з Риму 6 золотих нагород (ВІДЕО)


Особливу увагу в тхеквондо приділено ударній техніці ніг: мистецтво в першу чергу виділяє удари ногами у русі, використовуючи їх ширшу зону ураження та силу, щоб вивести суперника з ладу на відстані.

В Ужгороді ж обласну федерацію розвивають три роки та мають перші міжнародні успіхи. Так, нещодавно на престижних всесвітніх змаганнях у Італії «ROMA OPEN 2017» із семи ужгородських спортсменів – шестеро повернулися із золотими нагородами і один – зі сріблом. Детальніше у сюжеті "Ужінформ":



Ужгородські спортсмени надалі планують виїжджати на Чемпіонат України, який триватиме в Івано-Франківську у квітні. А ще однією перемогою нашого краю є те, що вперше Ужгород прийматиме великі відкриті міжнародні змагання з тхеквондо Ukrainian open. У жовтні у СК «Юність» очікують до тисячі бійців із 70 країн Європи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: