Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали злочинну групу, яка займалася крадіжками та грабежами: опубліковано ВІДЕО

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області сьогодні, 9 березня.

В Ужгороді затримали злочинну групу, яка займалася крадіжками та грабежами: опубліковано ВІДЕО


Вчора, 8 березня, працівники кримінальної поліції Ужгорода затримали учасників злочинної групи, які протягом останніх шести місців систематично вчиняли крадіжки з квартир громадян та грабувала ужгородців на вулицях.

Серед затриманих є один раніше судимий за розбійний напад чоловік, який користуючись своїм «кримінальним досвідом», допомагав товаришу збувати викрадені речі в ломбард.

Правоохоронці встановили, що дані особи причетні до понад десятка злочинів, зокрема до крадіжки скриньки для пожертв з місцевого магазину, крадіжки велосипеду, гаманців та сумочок від перехожих, та інших цінних речей з помешкань громадян, до яких вони завжди потрапляли через вікно. Наразі частину речових доказів поліцейським вдалося вилучити, щодо решти – встановлюється їх місце знаходження.

За всіма фактами в поліції розпочаті кримінальні провадження та проводяться досудові розслідування. Слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі оперативні працівники перевіряють чи не мали злочинці ще спільників та чи не причетні до інших злочинів вчинених на території міста.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: