Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті за тиждень накладено 700 тисяч гривень штрафів на крадіїв електроенергії

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 27 лютого по 05 березня поточного року працівниками Товариства виявлено 80 фактів крадіжок електричної енергії.

На Закарпатті за тиждень накладено 700 тисяч гривень штрафів на крадіїв електроенергії


Зокрема, було складено 68 Актів про порушення Правил серед населення та 12 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському та Виноградівському районах (15 та 10 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також втручання у роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 7-ми районах, з яких найбільше у м. Ужгород (3 порушення). При цьому, найпопулярнішим порушенням (у 7-ми випадках) залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на суму 701,14 тис. грн, із яких:
- у побуті – на суму 292,52 тис. грн;
- у юридичному секторі – на суму 408,62 тис. грн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: