Вхiд на сайт
Авторизацiя

За вихідні закарпатські правоохоронці спіймали 10 п'яних водіїв

В п’ятьох районах області працівники поліції виявили факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На всіх правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи

За вихідні закарпатські правоохоронці спіймали 10 п'яних водіїв


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За дві доби працівники груп швидкого реагування поліції Закарпаття виявили 10 фактів керування транспортними засобами нетверезими водіями. З них 3 – в Іршавському районі, по 2 – в Хусті та Мукачівському районі, по одному – в Ужгородському, Берегівському та Виноградівському районах.

Сьогодні вночі в Хусті працівники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Caddy», на якому не освітлювався номерний знак. За кермом перебував 27-річний місцевий мешканець з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Вже під час складання на правопорушника адміністративних матеріалів правоохоронці з’ясували, що хлопець вже невперше керує автомобілем в стані алкогольного спяніння. Нещодавно працівниками поліції у хлопця було вилучено посвідчення водія, і на цей раз він сів за кермо не тільки п’яним, а і без відповідних документів.

Відразу два нетверезі водії попалися поліції в Мукачівському районі. Неподалік с.Форнош поліція зупинила автомобіль «Daewoo Lanos», оскільки на автівці не були увімкнені світлові габарити. Поліцейські помітили у 32-річного водія явні ознаки сп’яніння, і після освідчення здогади правоохоронців підтвердилися. Після оформлення всіх матеріалів правопорушник зателефонував знайомому, щоб той приїхав і забрав його автомобіль, адже поліцейські не дозволили п’яному порушнику продовжити керувати автівкою. Знайомий погодився допомогти та приїхав, проте також нетверезий. Експертиза зафіксувала в першого водія 1,4 проміле, а в іншого – 1,24 проміле алкоголю.

Трьох нетверезих водіїв за вихідні виявила іршавська поліція. В с.Білки водій автомобіля ВАЗ-2107 на очах в правоохоронців створив аварійну ситуацію на дорозі. Працівники поліції встановили, що 35-річний водій просто не міг адекватно керувати автомобілем, адже перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще два п’яні водії на Іршавщині скоїли ДТП – обидва злетіли в кювет. На щастя без потерпілих.

Виноградівські поліцейські виявили правопорушника на автодорозі неподалік с.Онок. Причиною зупинки стало те, що 31-річний водій автомобіля ВАЗ-2107 їхав непристебнутим. Враховуючи, що водій мав явні ознаки сп’яніння, правоохоронці запропонували йому освідчення на стан алкогольного сп’яніння на місці, однак той відмовився, тож його було доставлено в районну лікарню, де медики виявили 2,1 проміле алкоголю в крові.

У Берегові поліція зупинила автомобіль «Skoda» під керуванням 37-річного водія. Як і в попередніх випадках, у чоловіка були явні ознаки сп’яніння, що було засвідчено під час обстеження в лікарні.

На об’їзній дорозі м.Хуста патрульний наряд зупинив автомобіль «BMW», адже на машині не підсвічувався номерний знак. 29-річний водій сів за кермо з вмістом алкоголю в крові 1,51 проміле.

І останній факт мав місце в селі Середнє Ужгородського району. Там водій не сперечався з правоохоронцями та зізнався, що випив декілька келихів вина, і готовий понести відповідальність.

На всіх порушників поліція склала адміністративні протоколи за ст.130 КупАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння). Всі матеріали будуть направлені до суду, який і прийматиме остаточні рішення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: