Вхiд на сайт
Авторизацiя

Впродовж тижня в Ужгороді можливі відключення електроенергії

В Закарпаттяобленерго повідомили на яких вулицях і у які дні планують проводити ремонтні роботи

Впродовж тижня в Ужгороді можливі відключення електроенергії


Як повідомляє кол-центр ПАТ «Закарпаттяобленерго», весь цей тиждень, з 6 по 10 березня, працівники Ужгородського МРЕМу перепідключатимуть будинкові вводи на вулицях Тормашській, Залізничній, Орлая. Роботи триватимуть з 09.00 до 17.00.

У вівторок, 7 березня, ремонтні роботи проводитимуть на вулицях Добролюбова (№6), Сріблястій, Райдужній, у провулку Тепличному.

9 березня запланований капремонт на вулицях Сливки, Чепури, а також монтажні роботи на вулицях Мальовничій (№3,9), Університетській (УжНУ).

9-10 березня працівники МРЕМу проводитимуть реконструкцію лінії на вулицях Володимирській, Сонячній, Нововолодимирській, у провулку Володимирському.

У зв’язку з цими роботами можливі відключення електроенергії.

За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до ПАТ «Закарпаттяобленерго» http://www.energo.uz.ua/, контактний номер кол-центру - 0 800 50 16 20.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: