Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 5-11 березня: Левам потрібно відновити зв'язки з родичами, а Козерогам не можна нікого критикувати

Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

Гороскоп на 5-11 березня: Левам потрібно відновити зв'язки з родичами, а Козерогам не можна нікого критикувати

ОВНИ. Трудовий фронт вимагає невтомного ентузіазму, але перевтоми протипоказані. Амплітуду дій "працюю-відпочиваю" слід чітко налагодити. Якщо ви в стані фрустрації, відчуваєте дефіцит життєвих сил, правильно організуйте працю та відпочинок. Для лікування, підтримки в гармонії фізичного і психічного здоров'я корисний пост, вольове викорінення поганих звичок.

Щоб не стати духовним трупом, помножте чесноти, активізуйте душевний самоаналіз, моліться, відвідуйте релігійні храми. Саме час очистити серце від руйнівних пристрастей, образ, злопам'ятності. Відпустіть нав'язливі деструктивні думки, вибачте кривдників, тоді і вам проститься гріхи.

Зараз ви відчуваєте "відлуння" інших інкарнацій, що переплітаються з нинішньою реальністю, їх нереалізований потенціал сидить в підсвідомості і чекає усвідомлення. Це подібно айсбергу, велика частина якого схована під поверхнею.

Обов'язково подавайте милостиню нужденним, проявляйте чуйність, милосердя до оточуючих. Ви володієте очисною силою співчуття.

ТЕЛЬЦІ. Налаштуйте любовний камертон на новий лад, щоб вдихнути свіжий чуттєвий імпульс у взаємини. Дайте шанс обранцю проявити себе з найкращого боку, не обрізаючи йому крила виховними моралями. Нехай працює. Ставте спільну мету і старанно до неї йдіть, обмінюючись досвідом, допомагаючи один одному, реалізуючи обопільні інтереси. Саме час воскресити руїни планів, на які покладалися надії раніше.

Відносини з жінками, тема любові і турботи має кармічну природу, щось не допрацювали в свій час. У період з 4 березня до 14 квітня маєте віддати борги.

Чоловіки-Тельці, якщо закохаєтесь, ця спокуса з минулого втілення, до обраниці не можна прив'язуватися. "Долюбіть" потай і поставте крапку.

БЛИЗНЮКИ. Навколо наелектризована атмосфера, що заважає реалізувати професійне покликання, діяти узгоджено з партнерами, приймаючи вірні стратегічні рішення. Тут потрібен творчий підхід, мистецтво психолога і мобільна реакція на непередбачувані завдання керівництва. На щастя, ви володієте тонким чуттям і зумієте не потрапити в халепу.

Сімейні, побутові проблеми – доленосні, ігнорувати їх не можна, завдасте шкоди майбутньому.

Зміцнюйте подружні узи дружбою і любов'ю. Це найбільш животрепетна тема, де почуття напружені до межі. Випробування на зрілість в союзі тривають. Ваше завдання – стати зразком лебединої пари, чиї серця б'ються в унісон.

"Вибрики" та амбітні претензії благовірних сприймайте спокійно, це провокації лукавого, спраглого втягнути вас в гріховний конфлікт.

РАКИ. Світогляд прогресує, перегляньте і удоскональте стару філософію буття. У чому сенс вашої місії на цій Землі, навіщо і заради чого тут живете, вчитеся, страждаєте, працюєте? Які ідеали вас приваблюють?

Поміркуйте і, синтезувавши накопичений досвід, знання створіть платформу переконань. Інакше станете жертвою фальшивих істин. Ви праведний борець за чесність і вищу справедливість, і якщо в житті були ганебні випадки зловживань, саме час від них очиститися, навчити інших мудрості, просвітити заблудлі серця.

На службі нелегко, тут будує підступи нечистий. Але якщо ваша професія є творчим покликанням, ви її обожнюєте, нічого не бійтеся, старанно працюєте, заробляйте, йдучи в ногу з часом. Зменшите прогресивний темп – опинитеся за "бортом".

Втіху завжди знайдете під рідним дахом, тут панує благодать.

ЛЕВИ. Шанси зійти в парі з судженим на олімп любові високі. Але чи вдасться там утриматися, блаженно вальсуючи під мелодію Небесної гармонії? Звичайно так, але за умови максимальної самовіддачі. Тут нічого не слід жаліти: ні серця, ні тіла, ні гаманця. Щедрі чуттєві і матеріальні знаки уваги цінуються дуже високо. Ви зобов'язані коханій половинці, не підкачайте з благородством – за позику віддяка.

Поважайте, пізнавайте світ у всій його різноманітності, насичуючись благодатною інформацією. Знайомтеся, контактуйте з людьми високої культури, багатими духовно. Вони поруч, надихають, освічують. Отримавши порцію знань, радості неодмінно поділіться цим багатством з оточуючими.

З родичами, приятелями, сусідами слід відновити зв'язки.

ДІВИ. У відносинах "я – ти" градус напруги зашкалює. Не перетворіться на агресора. Спокуса діяти за принципом "розділяй і володарюй" дуже високо і несе фатальні руйнації. Гармонійно вписується у вимоги реальності, йдучи в ногу з діловими, шлюбними партнерами. А головне – позбавляйтеся від згубних звичок, завищених вимог, необгрунтованих претензій. Це гальмо розвитку.

Проявляйте щедрість, не скупіться, адже живете в достатку (фінансова фортуна посміхається), можете шикувати. Нині дається Небесами з лишком не тільки для себе, улюблених, а щоб ділилися з нужденними.

Якщо на особистому фронті погано, в сім'ї незатишно, панують розбіжності з домочадцями, швидше за все це сигналізує "скелет" у вашій шафі ...

Ані не нарікайте, а працюйте над роллю зразкового сім'янина.

ТЕРЕЗИ. Відчуття, що ви приземлилися сюди з іншої реальності, – не плід хворих фантазій. Насправді вам дається шанс по-новому прожити якісь давні проблемні ситуації, з метою виправлення допущених раніше помилок.

Щоб знову не нагрішити, проявляйте відповідальність в роботі і творче горіння. Службовий віз стане легшим. Залишиться те (обов'язки, повноваження, завдання), що вам призначено, а відпрацьоване піде.

Сховайте сокиру війни і тримайтеся давніх союзників. Зараз все таємне випливе на поверхню, ставши відправною точкою для подальших дій.

СКОРПІОНИ. Перебуваючи в гіпнотичному полоні боса, знайте: оволодіти вашим серцем, штовхнувши в обійми пристрасті, йому труднощів не складе. Але ... Ця тема відпрацьована і зараз не входить в програму долі. Контролюйте себе і не впадайте у відчай. А відносини будуйте на дружній ноті. Ви блискучий трудівник, здатний дати всім колегам фори. І добре заробити, не гребуючи ніякою роботою.

Головне – не висувати фінансових ультиматумів (диявол причаївся в матеріальній зацікавленості, відчуваючи на продажність). Піддастеся спокусі – отримаєте дірку від бублика.

Займайтеся благодійністю, оскільки (до 9 червня) за вами числиться кармічний борг. Роблячи безоплатно добро, взаємодіючи з великим потоком людей, ви підсилюєте канал інтуїції, розум світлішає.

СТРІЛЬЦІ. Як одночасно утриматися на двох стільцях – домашньому і робочому? Інакше всі плани розлетяться на друзки. Прагніть всюди встигати, проявляючи симпатії і дружню солідарність до колег, домочадців. Розумно користуйтеся посадовими повноваженнями для благополуччя в родині.

Останніх півтора року вертикаль "керую-підкоряюся", "батьки-діти" є ключовою в вашому житті. Найменше спонтанне "відхилення" (в родині, на роботі) від моральних устоїв – і руйнування неминучі. Підуть фатальні покарання.

Саме час реорганізуватися і дати поштовх сімейному бізнесу. Цінуйте і моліться на старих друзів, демонструючи на власному прикладі свою відданість і шляхетність.

Ваша поведінка під мікроскопом публіки, найменший прокол і ... ганьба, все фіксується. Чітко контролюйте кожне слово, жест, інакше станете жертвою нечистого.

КОЗЕРОГИ. Не смійте нікого критикувати, "промивати мізки", від цих словесних побажань користі нуль. Нині ВНЗ – саме життя, вона просвічує, дає уроки грамотності (де ви сам собі вчитель і наставник). Виховує витонченого психолога, який вміє підбирати ключ до душ людей. Головне – не потрапити під гіпнотичний вплив і не стати маріонеткою. Втім, ті особи, з якими вам не по дорозі, підуть з дороги, залишивши гіркий досвід спільних відносин.

Займайтеся будинком, сім'єю, вдосконалюйте стару професійну майстерність. Тут ви досягли піку розквіту.

І пам'ятайте про приховані пороки. Вони є у вигляді підступів таємних ворогів, щоб ви їх усвідомили і викорінили, але можуть нашкодити кар'єрі.

ВОДОЛІЇ. Не скигліть, а плекайте в серці жертовність та милосердя, тоді там розквітне духовний сад, ви будете кохані і бажані. Випалюйте з душі розпеченим залізом заздрість, порочні слабинки, нехай чуже багатство вас не зачіпає за живе. Це заборонена зона. І неодмінно розплатіться з боргами.

Процес віддачі йде через виконання сторонніх бажань. Саме вам дасться лише те, що заслужили. Вимкніть "лічильник" вигоди, поставивши духовні цінності на п'єдестал. Тоді репутація благочестивої особи закріпиться надовго.

Сидіти на одному місці не можна, рухайтеся, відвідуйте культурно-історичні місця, святині. Туристичний бізнес найприбутковіший.

РИБИ. Духовное перетворення в розпалі. Відпрацьовані програми, які "глючать", збиваючи з правильного прогресивного ритму, згоряють, погані звички зникають. Ви воскресаєте, оновлені духом, але стартувати на свій лад не вдасться, тільки з урахуванням вимог оточуючих, під диктовку їх правил, де конфронтація інтересів кульмінує.

Бізнес, професійна діяльність під артобстрілом сил Темряви, які норовлять вибити вас з "сідла" улюбленої справи. Якщо піддалися посадовій спокусі, значить керівник з вас поганий.

Не мозольте очі шефу, нікого не підсиджуйте заради грошей. Зараз стане ясно, хто чим дихає, хто з вами, хто проти вас.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: