Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мер Ужгорода повідомив про масштаби аварії на газопроводі

Мер Ужгорода повідомив про масштаби аварії на газопроводі


Як раніше повідомляв Закарпатський кореспондент, у п'ятницю, 3 березня, під час несанкціонованих робіт за готелем «Ужгород» пошкоджено газопровід середнього тиску.

О 22.00 відбулося термінове засідання комісії. Надзвичайну ситуацію прокоментував мер міста Богдан Андріїв:

"Щойно закінчилося засідання засідання комісії з з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ужгородської міської ради. Скликали її терміново через аварію на газопроводі, що виникла через несанкціоновані земляні роботи.

Актуальна інформація: наразі аварійні роботи завершено, витік газу ліквідовано. До ремонтних робіт було залучено понад 120 людей особового складу ПАТ "Закарпатгаз".

Відновлювальні роботи фахівці розпочнуть завтра вранці, з настанням світлої пори доби.

Велике прохання до ужгородців, які залишилися без газопостачання, перекрити крани до всіх газових приладів і забезпечити доступ працівників "Закарпатгазу до помешкань під час відновлення газопостачання."

Нагадаємо, з метою ліквідації аварійної ситуації на зазначеному газопроводі припинено газопостачання 22 вулиць в обласному центрі, від’єднано 1076 домогосподарств.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: