Вхiд на сайт
Авторизацiя

Некрополь поруч: закарпатський "газда" шокував сусідів "запашним сюрпризом" (ФОТО)

Некрополь поруч: закарпатський "газда" шокував сусідів "запашним сюрпризом"  (ФОТО)

У Виноградові, по вулиці Лейзмана, в одному із дворогосподарств чоловік тримав близько 100 кіз. Цієї зими всі ці кози чомусь поздихали. Але господар не придумав нічого кращого, як … складувати тіла мертвих тварин у своєму городі під забором, який межує із сусідами.

Ці фото надали ті самі сусіди, які й не здогадувалися до недавнього часу, що за кілька метрів від їхнього будинку знаходиться ціле кладовище тварин. А дізналися вони про його існування по запаху…

Виявилося, що «газда» цілу зиму складував кіз під забор, як тільки вони одна за одною вмирали. Поки було холодно – ніхто й гадки не мав, що там відбувається. А як потепліло, сусіди одразу запідозрили щось недобре. А як глянули через огорожу- мало не знепритомніли.

На сьогоднішній день питанням падежу худоби зайнялась спеціальна комісія міськради та ветеринарна служба. Ветеринари взяли зразки тварин для всстановлення причин смерті. Як стало відомоСевлюш Інфо , всі тварини померли від…голоду і холоду. Ніяких збудників хвороб не виявлено.

Також стало відомо, що вже завтра коштом міської ради та силами ВУЖКГ всі тіла тварин буде захоронено, адже судячи з усього, чоловік не знав просто куди дівати цих тварин, адже викидати на сміття тіла тварин заборонено.

Некрополь поруч: закарпатський "газда" шокував сусідів "запашним сюрпризом"  (ФОТО)
Некрополь поруч: закарпатський "газда" шокував сусідів "запашним сюрпризом"  (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: