Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ще один закарпатський чиновник не подав електронну декларацію: розпочато кримінальне провадження

За інформацією прокуратури Закарпаття, посадова особа Хустської РДА не подала електронну декларацію.

Ще один закарпатський чиновник не подав електронну декларацію: розпочато кримінальне провадження


Органами прокуратури продовжується систематична робота із виявлення чиновників, які не виконали передбачений Законом обов’язок та не подали електронні декларації. Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Зокрема, Хустською місцевою прокуратурою встановлено, що посадова особа Хустської РДА, будучи відповідно до ст.45 Закону України «Про запобігання корупції», - суб’єктом декларування, всупереч вимогам ст.50 Закону не подала електронну декларацію особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, такими своїми діями вчинивши кримінальне правопорушення, передбачене ст.366-1 КК України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від 42500 до 51000 гривень або громадські роботи на строк від 150 до 240 годин, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: