Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві дівчина вкрала сумочку з торгового центру (ФОТО)

У Мукачеві поліцейські сектору кримінальної поліції оперативно знайшли дівчину, яка вкрала з торгового центру клатч. Речовий доказ вилучено. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження

У Мукачеві дівчина вкрала сумочку з торгового центру (ФОТО)


Вчора, 28 лютого, до поліції Мукачева звернулася керівник магазину з товарами для жінок та повідомила, що з торгового закладу хтось викрав клатч, вартість якого складає 399 гривень.

У результаті проведення першочергових слідчих та розшукових дій співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу того ж дня вийшли на слід підозрюваної. Нею виявилася 21-річна мешканка села Червеньово Мукачівського району. Дівчина пояснила правоохоронцям, що їй дуже сподобалася сумочка, тому вона і наважилась на крадіжку. Мешканка Червеньово зайшла до мукачівського магазину, скористалась тим, що її ніхто не бачить, взяла з полиці сумочку, сховала її під одяг і швидко покинула торговий заклад.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: