Вхiд на сайт
Авторизацiя

Правоохоронці виявили несподівану знахідку під матрацом мукачівця

На Мукачівщині поліцейські знайшли наркотики, які чоловік ховав під матрацом. За даним фактом розпочато кримінальне провадження

Правоохоронці виявили несподівану знахідку під матрацом мукачівця


До поліції Мукачівського району звернулася мешканка села Софія і повідомила, що її брат влаштував скандал та погрожує фізичною розправою. Слідчо-оперативна група одразу виїхала за вказаною адресою. В ході з'ясування обставин та причин сімейного конфлікту, сестра розповіла правоохоронцям, що такі скандали в їх сім’ї є постійними. Також жінка додала, що її брат іноді поводить себе дуже дивно та в кімнаті ховає в пакетиках сухе зілля.

З дозволу власниці помешкання правоохоронці оглянули кімнату чоловіка та під матрацом виявили два поліетиленові пакетики з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну. Власник не зміг пояснити походження наркотиків.

Дану речовину вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу Украіни, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Слідство триває, інформують у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: