Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відпочинок у нічному клубі Ужгорода закінчився крадіжкою

У жінки поцупили сумочку з грошима і дорогим телефоном. Правоохоронці встановили особу крадія.

Відпочинок у нічному клубі Ужгорода закінчився крадіжкою


Як повідомляють у поліції області, із заявою звернулася жителька Ужгорода. Жінка повідомила про те, що в одному із нічних клубів міста у неї викрали сумочку, в якій були 1000 гривень і «іРhоne7».

У крадіжці заявниця запідозрила двох підозрілих чоловіків, які в той час знаходилися в розважальному закладі. Оперативники Ужгородського відділу поліції перевірили дану інформацію та встановили, що жінку обікрав 25-річний ужгородець. У нього вилучено речовий доказ – крадений телефон, який після проведення товарознавчої експертизи буде повернуто власниці.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). У ході досудового розслідування перевірятиметься можлива причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів у місті.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: