Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді двоє хлопців напали на пенсіонера: вигребли з кишень усе цінне

На вул.Грушевського в Ужгороді двоє хлопців напали в під’їзді багатоповерхівки на пенсіонера, інваліда війни. Забрали у нього гроші, документи та втекли. Співробітники кримінальної поліції оперативно затримали грабіжників, слідство триває

В Ужгороді двоє хлопців напали на пенсіонера: вигребли з кишень усе цінне


В поліцію із заявою звернувся 81-річний пенсіонер з Ужгорода, інвалід війни. Заявник розповів про те, що на нього напали двоє невідомих. Потерпілий проживає у багатоповерхівці на вул.Грушевського, ввечері він повертався з прогулянки додому і в під’їзді будинку на нього накинулися двоє незнайомців. Обоє були високого зросту, худорляві, одягнені в темний одяг. Один із грабіжників схопив пенсіонера за горло й став душити. Інший витягнув із кишені куртки гроші в сумі 100 гривень і документи: паспорт і посвідчення інваліда війни. Після цього нападники втекли.

Працівники кримінальної поліції Ужгорода оперативно встановили, що пограбунок пенсіонера скоїли два жителі вулиці Грушевського віком 28 і 30 років. Обидва раніше судимі за аналогічні злочини. В поліції нападники зізналися, що напали на пенсіонера, бо думали, що він одержав пенсію й ховає гроші в паспорті.

Поліція швидко встановила місцезнаходження підозрюваних, для їх затримання провели спецоперацію. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Речовий доказ – паспорт потерпілого правоохоронці знайшли у стічній канаві, де його викинули грабіжники.

Вирішується питання про обрання обом фігурантам справи міри запобіжного заходу. У ході розслідування перевірятиметься причетність затриманих до скоєння інших майнових злочинів у місті, повідомляють у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: