Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: за ніч бойовики 17 разів обстрілювали позиції ЗСУ, один військовий загинув, - штаб

АТО: за ніч бойовики 17 разів обстрілювали позиції ЗСУ, один військовий загинув, - штаб
За ніч бойовики 17 разів обстрілювали позиції Збройних сил України (ЗСУ) в зоні проведення антитерористичної операції, один український військовослужбовець загинув. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

"Ніч пройшла неспокійно. Якщо спочатку використовували гранатомети і стрілецьку зброю, то на ранок вже більш важке озброєння. На маріупольському напрямку використовували 122-мм артилерію, з більш легкого озброєння обстрілювали Водяне, Павлопіль та Широкине, снайпер вів вогонь по Широкиному. На донецькому напрямку з мінометів обстрілювали Авдіївку і Кам'янку, з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї - Вехньоторецьке та Луганське. На цю хвилину (8:00, - ред.) вже є 17 обстрілів. На жаль, один військовий загинув", - зазначив він.

Як уточнив пізніше в ефірі телеканалу "112 Україна" прес-офіцер сектору "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер, упродовж ночі на маріупольському напрямку бойовиками було здійснено 5 обстрілів. "Із початком нової доби станом на 6 ранку російські окупаційні війська продовжували збройні провокації. Вони 5 разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів по наших опорних пунктах у Павлополі, Водяному і Широкиному", - сказав він.

Як повідомлялося, за минулу добу бойовики 84 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в зоні проведення АТО, поранення дістав один український військовослужбовець.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: