Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 26 лютого-4 березня: Овнам слід менше командувати, а Ракам варто приділяти більше уваги рідним

Гороскоп на 26 лютого-4 березня: Овнам слід менше командувати, а Ракам варто приділяти більше уваги рідним

Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку цього тижня. 26 лютого о 16:54 відбудеться затемнення Сонця в знаку Риб, перемикаючи в потрібному напрямку "тумблер" життєвих сюжетів, до яких, можливо, не всі готові, оскільки звикли рухатися за інерцією.

Відпрацьоване минуле відходить, а майбутнє вже на порозі і протягом півроку все, що буде відбуватися, є фатальним, - передає "Сьогодні". До середини березня утримайтеся від кардинальних кроків, якщо це в вашій волі. Але якщо обставини заганяють в глухий кут, діватися нікуди – підкоріться. Значить, є упущення, потрібно доопрацювати якісь невиконані в призначений термін програми.

Події з 22 січня по 13 березня розгортаються за законом "причина – наслідок". Ми рухаємося по "коридору", де відхилення на власний розсуд заборонені.
СТРІЛЬЦІ, ДІВИ, БЛИЗНЮКИ, РИБИ, не пріть, як бульдозер. Ви на кармічній "Голгофі", розслабтеся, тоді фатальне "перезавантаження" пройде з мінімальними втратами.

ОВНИ. Енергопотенціал високий, чарівність струмує, але викликати вогонь на себе не можна. Сховайтеся, ваше місце "за кадром", де вирують зумовлені події. Язик контролюйте, не встрявайте в авантюри, зберігайте службові таємниці. Якщо підкачало здоров'я, корінь хвороб – психосоматичний. Ідіть на жертви, проявляйте співчуття і милосердя, моліться, щоб зцілити душу від гріховних пороків, негативних думок, залежностей, спокус. І надалі їх не повторювати. Тоді і на фізичному рівні все нормалізується.
У відносинах з людьми градус емоцій високий, менше командуйте, а прагніть до розумного компромісу. Поруч з вами старі благородні партнери, йдіть з ними в ногу, і все буде чудово.

ТЕЛЬЦІ. Тема дружби, взаємної любові – ключова. Ви хочете лідерства, але це самообман. Налаштуйтеся на хвилю чуттєвого альтруїзму, опікайте, піклуйтеся про супутника, тоді настане свято любовної ідилії. Дисбаланс між "дай" і "на" є згубним для збереження міцного союзу. "Руліть" впевнено, паралельно усуваючи перешкоди, це пережитки кармічного минулого. І мудро господарюйте загальним бюджетом.

Якщо втомилися, хочеться побути наодинці, віддаляйтеся від людської суєти і розслабляйтеся.

Доцільно заглянути в дзеркало, можливо, ви себе "закинули". Пора оновити туалет, зачіску. Непогано сісти на дієту, зайнятися спортом, схуднути.

Тим, хто налаштувався змінити місце роботи, робити це до 8 червня сенсу немає.

БЛИЗНЮКИ. Найпроблемніші епіцентри подій – будинок і робота, відносини "батьки діти", "начальник-підлеглий". Тут слід вміло балансувати, прикладаючи максимум зусиль, щоб скрізь встигнути: упорядкувати побут і творчо реалізуватися на службі. Плюс підтримувати високий фізичний тонус, вчасно "чистити пір'ячко", модно одягатися і красиво виглядати.

Якщо кар'єрний (бізнесовий) ліфт "заклинило", зачекайте і не ломіться в закриті двері. Головне – зберегти отриманий за останні 8-10 років професійний досвід. Згодом все піде на благо.

Ваша місія – гармонійно поєднати в собі догматика і психолога. Навчитися тонко відчувати реальний стан речей і душевний настрій оточуючих, щоб втілити теорію в практику.

Вісь "любов-дружба" дуже напружена. Щоб не збитися з правильного шляху, бути затребуваними в соціумі, вам потрібні "просунуті", енергійні, винахідливі друзі-любимчики, які відчувають пульс часу. Як то кажуть "з ким поведешся, від того й наберешся.

РАКИ. Покров ілюзій буде зірваний, ви несподівано прозрієте, пройшовши через муки розчарувань, переконавшись, що не все золото, що блищить. Не всім порадникам слід сліпо вірити, а уважно слухати власний голос розуму. Фільтруйте зерна від сміття. Намагайтеся підтримувати хороші приятельські стосунки з людьми.

На службі сумлінно трудіться, йдучи в унісон з прогресивними вимогами соціуму. І головне – не змінюйте творчому покликанню. Це ваша натхненниця – Муза. І обов'язково приділяйте більше уваги рідним. Гріючись біля сімейного вогнища, ви по-справжньому щасливі. Це свята територія.

ЛЕВИ
. Якщо відчуваєте гостру потребу в улюбленій половинці і вона поруч, але щось незриме заважає злитися воєдино, стати одним цілим – шукайте корінь розбалансування в собі. Швидше за все, потрібно позбутися від егоїстичних домагань, поганих звичок, завищених вимог, а потім налаштувати свій камертон на сердечну, душевну, інтимну хвилю обранця. І стати вірними друзями.

Сексуальний аспект взаємин є головним, бо перетворює вас і цементує союз на майбутнє.

ДІВИ. Навколо – наелектризована атмосфера. Пристебніть ремені і дотримуйтеся правил безпеки в діловій, матеріальній співпраці, шлюбних взаєминах – найменший промах і аварія з руйнівними наслідками неминуча.

Врятує дбайлива милосердно-дружня прихильність до людей і мобільна реакція на завдання начальства, у якого сім п'ятниць на тижні, і де можна не поспішати з виконанням наказів.

Вирішенню фінансових проблем на роботі приділіть основну увагу. Розплатіться з боргами. Ви співпрацюєте з прогресивними особами, затребуваними в суспільстві, чиї вимоги ігнорувати не можна.

У шлюбних пар "перезавантаження" в активній фазі, гра в перетягування каната захоплива, стимулює адреналін, але небезпечна. Намагайтеся досягти консенсусу інтересів.

ТЕРЕЗИ
. Ваша місія – стати трудовим генератором і створити благодатний мікроклімат в службовому колективі. Якщо раніше запряглись і вже немає сил тягнути віз завантажень, хитро маневруйте. Ви відмінний психолог, маєте харизматичний вплив, знайти вихід з тупикової ситуації зможете. Небезпека регресу криється в залежності від роботодавців, службових справ, від яких потрібно позбуватися – тут ви себе вичерпали.

Якщо вам довірили секрети, займаєтеся таємницею діяльністю, майте на увазі: будь-які підкилимні інтриги з союзниками випливуть на поверхню. Все навколо вас, як на долоні!

Тримайте на прив'язі шлюбну половинку (вона приваблива, сексуальна), щоб її не вкрали.
СКОРПІОНИ. В любовній сфері "переформатування". Щоб отримати ендорфін щастя, зараз потрібен партнер – вірний друг і коханець в одній особі, чиї духовні інтереси співзвучні вашим. Ставте точку на романтичні пригоди, не "стріляйте" по сторонам, це пережитки минулого. Ви дозріли для високих відносин, де божевільним пристрастям немає місця.

Втім, щоб стати, як нитка з голкою, слід зробити "інспекцію" слабинок інтимних взаємин. Щось усунути, а щось допрацювати.
На невісток і зятів не ображайся, а допомагайте рулити, їм судилося зробити ваших дітей щасливими.

СТРІЛЬЦІ. Ви під перехресним вогнем сімейних, побутових, службових, шлюбних проблем, болячок і пересидіти цей аврал в окопі не сподівайтеся. Потрібно боротися, де залізним прагматизмом, а де хитромудро грати на психологічних струнах людей. Швидше за все результат буде – "нічия". Але це плюс. Пограли "мускулами" і налякали недругів.

В ієрархії "начальник-підлеглий", "батьки-діти" простежується фаталізм, "відпрацьовуйте" і робіть висновки на майбутнє.

В кінцевому підсумку в сім'ї, будинку найближчим часом все кардинально зміниться. Контролюйте власну поведінку, коли вас "несе" некерована стихія, це провокації лукавого. Якщо стаєте об'єктом спокуси – це теж витівки нечистого. Його мета – схилити вас до порушення Божих заповідей.

КОЗЕРОГИ. Налагоджувати відносини з близькими, родичами не занудотними моральними настановами, а щедрою самовіддачею духовних (матеріальних) енергоресурсів, увагою і чуйністю. Домашні пенати – це свята обитель, не брудніть її егоїзмом, агресією.

Небезпека полягає для Козерогів, які впали в гординю через наставництво, диктату Тому нікого не критикуйте, не судіть, і не судимі будете. Вийміть спочатку колоду з власного ока. Удосконалюйтеся як фахівець в сфері, де маєте творче покликання. Тоді високі покровителі завжди візьмуть під крило.

ВОДОЛІЇ. Пошуки джерел прибутку – це не тільки ваші особисті клопоти. Залучайте партнерів до спільної роботи. Разом вам підвладні всі висоти. Про "моє" – "твоє" слід забути, нині є лише "наше". Усі матеріали в сімейному "банку" сумуються і діляться порівну. Навіть приховані "заначки". І не сваріться на ідеологічну тему. Яблуком розбрату загрожує стати несумісність переконань.

Якщо чогось дуже хотілося і мучило, але воно вам на шкоду, доля нейтралізує це пристрасне бажання. Попрощайтеся і забудьте.

РИБИ. Якщо пристрасне "Я" бажає самоствердження, хоче бути всюди на чолі в передніх рядах – це ілюзія. Вам слід глибоко відчувати, коли кинутися в бій, а коли взяти тайм-аут, сховатися, тонко відстежуючи реакцію і настрій оточення. Зате потрапивши в резонанс, будете на коні і зможете діяти за власним планом.

Уміло орудуйте балансувальною жердиною, адже ви зараз циркач, що рухається по канату над ареною, без підстраховки.

Догоджайте партнерам, тут за вами числиться борг до 8 червня.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: