Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мінімальну зарплату в Україні планують підняти до 5000 грн

Мінімальну заробітну плату в 5000 грн можна було впроваджувати з 1 січня 2017 року. Таку думку висловив віце-прем'єр Павло Розенко.

Мінімальну зарплату в Україні планують підняти до 5000 грн


"Я не маю собі дозволяти емоції. Безумовно, я хотів би, щоб уже зараз або з липня, або з наступного півріччя мінімальна заробітна плата була 5 000 гривень. Більше того, скажу, що були розрахунки. І експерти, і керівник, зокрема, ДФС Роман Насіров, робили відповідні розрахунки, що можна було впроваджувати мінімальну заробітну плату в 5 000 грн вже зараз, з 1 січня робити мінімальну заробітну плату не 3200, а 5 000 гривень", - заявив Розенко.

Він заявив, що в уряді вирішили все-таки перейти на поступовість цього процесу.

"Я думаю, що остаточні підсумки такого впливу суттєвого зростання мінімальної заробітної плати на економіку ми будемо мати приблизно в квітні-місяці. Десь от якраз квітень-травень стане тією датою, коли уряд зможе сказати, коли і якими темпами буде в подальшому збільшуватися розмір мінімальної заробітної плати", - наголосив Розенко.

Урядовець заявив, що на сьогоднішній день ми бачимо лише позитиви від підняття мінімальної заробітної плати.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: