Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через підроблені доручення закарпатські митники вилучили два автомобілі

Наш співвітчизник та громадянка Республіки Вірменія залишились без транспортних засобів через підроблені документи.

Через підроблені доручення закарпатські митники вилучили два автомобілі


Громадянин України через пункт пропуску «Вилок» намагався завести «AUDI A6» із чеською реєстрацією, а громадянка Республіки Вірменія – «BMW525 TDS» із словацькою, через пункт пропуску «Тиса», повідомляє ДФС у Закарпатській області.

В обох випадках до митного оформлення громадяни подали доручення на право користування транспортними засобами – свідоцтва про реєстрацію автомобілів та паспорти.

З метою проведення аналітично-пошукових заходів, управління протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС направило запити до нотаріусів в Чеську та Словацьку республіки.

Відтак нотаріуси повідомили, що доручення не є дійсними, – вони підроблені.

Таким чином, громадяни перемістили через митний кордон України транспортні засоби, з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу, як підставу для їх переміщення підроблених документів, а саме доручення на право користування авто.

Наразі щодо громадянина України та громадянки Республіки Вірменія складено протоколи про порушення митних правил, «AUDI A6» 2001 року випуску, вартістю 1000 євро та «BMW525 TDS, 2000 року випуску, вартістю 2800 євро, вилучено.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: