Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пересічники продовжують блокувати пункт пропуску "Порубне"

Блокування ж пунктів пропуску "Ужгород" та "Шегині" вже знято. Про це повідомив помічник Голови Державної прикордонної служби України – прес-секретар Олег Слободян.

Пересічники продовжують блокувати пункт пропуску "Порубне"


Як повідомив на брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ»Олег Слободян, станом на 12-у годину сьогодні лише на українсько-румунському кордоні власники автомобілів з іноземною реєстрацією продовжують перешкоджати руху автотранспорту. Відбувається це за 7 км від пункту пропуску "Порубне".

Олег Слободян додав, що блокування пункту пропуску «Ужгород» на українсько-словацькому та пункту пропуску «Шегині» на українсько-польській ділянках кордону наразі знято. Станом на 12-у годину сьогодні автомобілі на даних напрямках можуть їхати без зайвих перешкод.

Нагадаємо, що такими діями власники автомобілів іноземної реєстрації висловлюють своє невдоволення існуючими митними правилами.

Інформація Держприкордонслужби України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: