Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вкрав велосипед і зберігав травку: у Мукачеві затримали 18-річного хлопця (ФОТО)

18-річний мукачівець викрав у місцевого мешканця велосипед та здав його до ломбарду. За кілька днів правоохоронці вилучили у нього ж наркотичну речовину – канабіс. За обома фактами було розпочато кримінальне провадження

Вкрав велосипед і зберігав травку: у Мукачеві затримали 18-річного хлопця (ФОТО)


До поліції Мукачева із заявою про крадіжку велосипеду звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в нього викрали велосипед, який він залишив на вулиці біля кафе.

Працівники кримінальної поліції оперативно встановили особу та затримали юнака, який підозрюється у скоєнні даної крадіжки. Він навіть мав при собі довідку з ломбарду про заставу майна, а саме краденого велосипеду. Хлопець пояснив, що йому потрібні були гроші, тому й скоїв крадіжку, велосипед здав до ломбарду та отримав за них 800 гривень.

Окрім цього, за кілька днів після цього, правоохоронці Мукачівського відділу поліції знову затримали цього хлопця. У останнього в кишені куртки поліцейські знайшли та вилучили пакет з подрібненою речовиною рослинного походження. Відповідно до висновку експерта вилучена речовина є наркотичним засобом – канабісом.

Мукачівським відділом поліції за вказаними фактами було завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно нього. Подальшу його долю тепер вирішуватиме суд.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: