Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді оголосили конкурс із відбору соціального проекту проти насильства в сім’ї

В Ужгороді оголосили конкурс із відбору соціального проекту проти насильства в сім’ї

Прес-служба Ужгородської міської ради повідомляє про те, що оголошується конкурс на кращий соціальний проект, метою якого має бути підтримка постраждалих від насильства в сім'ях.

Задля залучення громадських організацій до організації заходів на підтримку постраждалих від насильства та осіб (сімей), що перебувають у складних життєвих обставинах, відповідно до розпорядження Ужгородського міського голови Богдана Андріїва (№60 від 22.02.2017р.), оголошується конкурс із відбору соціального проекту на підтримку постраждалих від насильства в сім’ї та осіб (сімей), що перебувають у складних життєвих обставинах.

До участі в конкурсі запрошуються організації (спілки), що діють на території Ужгорода та мають досвід в організації заходів на підтримку постраждалих від насильства в сім’ї та осіб (сімей), що перебувають у складних життєвих обставинах.

Мінімальний розмір фінансової підтримки з міського бюджету на реалізацію проекту – 5 000 грн., максимальний – до 100 000 грн., але не більше 50% загальної вартості.

Детальніше про умови конкурсу, зразок заяви та аплікаційна форма, терміни подачі читайте на офіційному сайті Ужгородської міської ради за покликанням ТУТ,


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: