Вхiд на сайт
Авторизацiя

Держдума Росії проголосувала за законопроект про заборону грошових переказів в Україну

Держдума на засіданні в середу прийняла в першому читанні законопроект, що обмежує грошові перекази з території Росії на територію України та інших держав, що здійснюються за допомогою іноземних платіжних систем.

Держдума Росії проголосувала за законопроект про заборону грошових переказів в Україну


Законопроект Про внесення змін у закон Про національну платіжній системі був підготовлений і внесений до Держдуми депутат фракції Единая Россия Владиславом Резніком.

Документ спрямований "на усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем на території України", зазначає автор документу у пояснювальній записці.

Якщо законопроект буде прийнятий в трьох читаннях, він набуде чинності з дня його офіційного опублікування.

Нагадаємо, що в жовтні 2016-го Україна обмежила діяльність ряду російських платіжних систем.

Під заборону потрапили російські платіжні системи, в тому числі Золота Корона і Юністрім.

"Встановлення цієї заборони призвело до обмеження конкуренції на російському ринку платіжних послуг, здійснюваних у вигляді транскордонних переказів грошових коштів без відкриття рахунку, на користь іноземних платіжних систем", - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

У листопаді 2016-го депутат фракції "Єдина Росія" Владислав Резник вніс у Держдуму законопроект, який може обмежити грошові перекази з території Росії на територію України, здійснюються з допомогою іноземних платіжних систем.

Пізніше Мінекономрозвитку РФ підтримала законопроект, що забороняє грошові перекази з Росії в Україну з допомогою іноземних платіжних систем.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: