Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прокуратура відстояла права майже 1000 ужгородців, які стояли перед загрозою втратити прибудинкову територію

Львівським апеляційним господарським судом залишено в силі рішення Господарського суду Закарпатської області про відмову у задоволені позову суб’єкта господарювання до Ужгородської міської ради, який намагався забудувати прибудинкову території.

Прокуратура відстояла права майже 1000 ужгородців, які стояли перед загрозою втратити прибудинкову територію


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Зокрема, як раніше повідомлялось, Ужгородська місцева прокуратура відстояла у господарському суді Закарпатської області права майже 1000 ужгородців, які стояли перед загрозою втратити прибудинкову територію (двір) по вул. Минайській в м.Ужгороді.

Так, рішенням сесії, приватному підприємству було відмовлено у поновленні договору оренди земельної ділянки (прибудинкової території) для майбутнього будівництва багатоквартирного будинку площею 0,0595 га, розташованої в м. Ужгороді по вул. Минайська. Забудовник, оскаржив дане рішення до суду.

Проте, прокуратурою в суді було доведено, що згідно чинного законодавства прийняття рішення про передачу чи відмову у передачі в оренду земельних ділянок комунальної власності міста є виключною компетенцією Ужгородської міської ради.

Відтак, внаслідок чіткої принципової позиції прокуратури, попереджено незаконне отримання в оренду прибудинкової території, яка належить громаді міста.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: