Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаття в сніговому полоні: водії порівняли роботу дорожніх служб Словаччини та України (ВІДЕО)

Десятки фур застрягли через сильні снігопади на Закарпатті. Вантажівки не можуть здолати навіть найменші схили, тому зупиняються і чекають допомоги рятувальників, ідеться в сюжеті ТСН.
Закарпаття в сніговому полоні: водії порівняли роботу дорожніх служб Словаччини та України  (ВІДЕО)

У пастці поблизу Ужгорода опинилися машини, котрі їдуть зі Словаччини. Водії обурені, бо в тій країні снігу випало ще більше, але дорожні служби вийшли на роботу серед ночі та практично ліквідували проблему. "Ми їхали - там чисто. Там хоч трохи сніг випаде, то служби оперативно вже роблять, вже чистять", - кажуть водії фур. В Україні ж, нарікають вони, автодорівці з'являються тільки по завершенні снігопаду, коли машини вже трамбують сніг до суцільної льодяної ковзанки і не можуть проїхати ані метра.
"Наразі ми зупиняємо всі фури, аби там на підйомі вони не утворювали заторів, поки ту фуру не витягнуть, а вже пізніше, коли її витягнуть, ми будемо пропускати машини. Легкові автомобілі ми пропускаємо спокійно, бо вони проїжджають без проблем", - розповіла про ситуацію на кільцевій дорозі Ужгорода інспектор патрульної поліції мар'яна Топольницька. "Проблемними лишається Ужгородський район біля села Лази і на вантажному терміналі КПП "Ужгород" - це об'їзний шлях і село Залужжя Мукачівського району", - повідомила речник обласного управління ДСНС Наталія Батир.
На завтра синоптики прогнозують на Закарпатті дощ та плюсову температуру. Тому, скоріш за все, проблеми дорожніх служб знов вирішить природа.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: