Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Міжгірщині орендар заборгував сільській раді майже 170 тисяч гривень

На Міжгірщині орендар заборгував сільській раді майже 170 тисяч гривень
Рішенням Міжгірського районного суду Закарпатської області задоволено в повному обсязі цивільний позов Хустської місцевої прокуратурив інтересах держави в особі Синевирсько-Полянської сільської ради Міжгірського району Закарпатської області про стягнення з орендаря - фізичної особи заборгованості по сплаті орендної плати за користування земельною ділянкою в с. Синевирська Поляна Міжгірського району Закарпатської області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що у 2013 році між громадянином та Синевирсько-Полянською сільською радою було укладено договір оренди земельної ділянки загальною площею 0,38 га.

Однак, орендар, який є мешканцем Рівненської області, починаючи з 2014 року, безпідставно перестав вносити орендну плату за користування наданою йому ділянкою, що спричинило ненадходження значної суми коштів до місцевого бюджету та, у свою чергу, стало підставою для вжиття прокуратурою заходів представницького характеру.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: