Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гурт The Hardkiss представив потужну україномовну пісню

Гурт The Hardkiss порадував прихильників випуском нової українськомовної композиції "Антарктида". За словами учасників колективу, цей трек – історія про невідворотність долі.

Гурт The Hardkiss представив потужну україномовну пісню


"Антарктида одразу народилася українською мовою. Цьому я дуже рада, бо ненавиджу навмисне перекладати – втрачається уся невимушеність. Спочатку приспів був зовсім інший, але ми вирішили зробити пісню не сумною, а потужною, тому приспів вийшов інструментальний з кількома вокальними фразами", - прокоментувала фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.

Співачка зізналася, що їй подобається використовувати "небуденні слова типу "стрілися" замість "зустрілися", змінювати наголоси, акценти".

"Я так граюся з мовою. Мене не лякає, що не всі одразу зрозуміють слова. Не засмучуйтесь - ми обов'язково вивісимо текст в Інтернеті", - сказала Саніна.

Гурт The Hardkiss представив потужну україномовну пісню

Також Юля пояснила, який саме сенс вкладений у композицію

"Ця пісня про природний магнетизм, про невідворотність подій, про те, як кохати людину, яка байдужа до тебе. Про те, що, яка б велична не була Антарктида, вона тане і стає вразливою. Антарктида - це образ жінки, що готова на все, аби бути з коханим хоча б мить. Відчуття, коли летиш на вогонь, знаючи, що він погубить", - сказала співачка.

Вже у березні гурт вирушить у другу частину Perfection Tour, який складається з 35 концертів. У травні у рамках туру гурт завітає до Європи – концерти The Hardkiss відбудуться у Будапешті, Брно, Братиславі, Празі, Кракові та Варшаві.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: