Вхiд на сайт
Авторизацiя

Грабіж у Хусті: зловмисник силою відібрав сумку з грошима і документами (ФОТО)

Правоохоронці вивчили обставини злочину і встановили особу грабіжника. Тепер йому світить від 4 до 6 років позбавлення волі.

Грабіж у Хусті: зловмисник силою відібрав сумку з грошима і документами (ФОТО)


Як повідомили у поліції, в суботу, 18 лютого, ввечері до поліції з заявою звернувся мешканець села Копашнево та повідомив, що минулої ночі в Хусті на вулиці Карпатської Січі малознайомий йому чоловік силою відібрав у нього сумку з особистими речами, телефоном, банківською карткою та грошима.

Оперативники Хустського відділу поліції встановили, що в райцентрі вночі відпочивало четверо людей, між ними виникла суперечка політичного характеру. В результаті цього 22-річний мешканець села Велятино вдарив 21-річного мешканця села Копашнево. Після цього нападник силою відібрав в жертви сумку, в якій знаходилися 61 пробний флакон парфумів, 1500 гривень, банківська картка та мобільний телефон.

Свідків опитано. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Грабіж у Хусті: зловмисник силою відібрав сумку з грошима і документами (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: