Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жорстоке вбивство на Закарпатті: чоловік забив до смерті власну дружину

Співробітники Виноградівського відділення поліції спільно зі слідчими ГУНП в Закарпатській області встановили особу та затримали чоловіка, який побив до смерті свою дружину в с. Підвиноградів

Жорстоке вбивство на Закарпатті: чоловік забив до смерті власну дружину


Як повідомили в ГУНП в Закарпатській області, в суботу, 18 лютого, зранку надійшло повідомлення від фельшера швидкої медичної допомоги Виноградівської районної лікарні про те, що ними за місцем проживання підтверджено смерть 49-річної мешканки села Підвиноградів. Під час зовнішнього огляду тіла, слідів насильницької смерті виявлено не було. Проте, під час розтину, медики констатували тілесні ушкодження, у вигляді черепно-мозкової травми, яка стала причиною смерті.

Співробітники Виноградівського відділення поліції спільно зі слідчими ГУНП в Закарпатській області встановили, що під час побутового конфлікту зі своєю дружиною, знаходячись в підсобному приміщенні за місцем проживання, 50-річний місцевий мешканець вдарив потерпілу по голові дерев’яною палкою. Від отриманої травми жінка померла.

Підозрюваного у вчиненні правопорушення затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області. Знаряддя злочину поліція вилучила. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: