Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: бойовики атакували українських військових поблизу Авдіївки

АТО: бойовики атакували українських військових поблизу Авдіївки
Бойовики не полишають спроб вибити українські війська з Авдіївки. СЬогодні між терористами та українськими військовими відбулося бойове зіткнення.

Як повідомили в прес-центрі штабу АТО, це сталося близько 5:00 ранку. Однак напад бойовиків було успішно відбито.

Загалом же за минулу добу було зафіксовано 105 обстрілів. Шестеро наших військових поранено, трьох травмовано.

З 20:34 по 21.00 години загарбники випустили по нашим позиціям поблизу Водяного тридцять снарядів реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град",
– повідомили військові.

Окрім того, Водяне й Новогригорівку на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали з 122-мм артилерії. З мінометів різних калібрів Мар’янку, Старогнатівку, Водяне, Павлопіль, Красногорівку, Новотроїцьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Талаківку. По Широкиному вогонь відкривали з БМП противника.

З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Новолуганському, Авдіївці, Піскам, Кам’янці, Невельському, Троїцькому, Луганському, Новоселівці, Опитному та Зайцевому.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів противник вів вогонь по Новоолександрівці та Кримському, а з гранатометів по Станиці Луганській та Новозванівці. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстрілювали Кримське.

До слова, Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії Віктор Муженко заявив, що українські військові, які перебувають на передовій, мають право відкривати вогонь по бойовиках.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: