Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 19-25 лютого: Левам не можна ходити "наліво", а Водоліям слід подорожувати старими маршрутами

Гороскоп на 19-25 лютого: Левам не можна ходити "наліво", а Водоліям слід подорожувати старими маршрутами
Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку від зірок протягом наступних сім днів.

ОВНИ. Ви чарівні, сексуальні, чим заворожуєте протилежну стать, але це не привід для романтичних розваг. Шлюбні узи священні. Підіть у тінь і пориньте у внутрішній світ, поспілкуйтеся з її величністю совістю.

Це тиждень переосмислення свого буття за минулий час, усвідомлення допущених помилок, позбавлення від ілюзій, самообманом, спокутування гріхів.

Вмивайтеся сльозами покаяння і дайте глибинного психологічного катарсису пройти нормально, очистивши серце від токсичних пристрастей. Інакше вас чекають скорботи. Проявляйте поступливість, милосердя до оточуючих. У підсумку, якщо мучать таємні болячки, настане зцілення.

Невтомним трудівникам Овнам всюди відкриті двері удачі. А саботажників, тих, хто ухиляється від роботи, чекає "порка" долі.

Увага шлюбним парам: ваш тандем тримається на сексуальній тязі і духовної ідилії.

ТЕЛЬЦІ. Дружба дружбою, а служба службою. Розмежовуйте ці поняття і не підкачайте на роботі. Адже у шефа ви в фаворі, золотий кадр, оригінальний майстер на всі руки, що не доручи, все виходить, як у Попелюшки.

Громадський рейтинг теж на висоті, в колективі ви – серце і мозок, неформальний лідер, здатний запалити на дії заради вищої справедливості. Але ... Революції зараз не потрібні. Ця тема – табу.

Зосередьтеся на процесі корекції майбутнього. Тут доля сама проведе "інвентаризацію", позбавивши від друзів, з якими відносини себе вичерпали. Залишаться найдостойніші.

А головне – сфера любові. Якщо раніше піклувалися про супутника, безоплатно палали серцем, це нікуди не зникло. Розпочнеться нова щаслива епопея, все воздасться, а якщо ні – отримаєте еквівалентно. Бути коханим і бажаним потрібно заслужити.

На таємному фронті кипуча пора з позитивними перспективами.

БЛИЗНЮКИ. Ваш "маршрут" і соціальний статус зумовлені минулими напрацюваннями. Якщо свого часу промахнулися, професія (бізнес) не відповідає творчому покликанню (працювали заради грошей) – висока ймовірність її втрати. Це фатально і покровителі не допоможуть. Втім, падати не звикати, тим краще. Талант закопувати в землю не можна, що провокує деградацію особистості. Доведеться "переформатуватися". А якщо займаєтеся улюбленою справою, хобі, вважайте себе щасливчиком.

І взагалі, престиж в соціумі нехай вас не хвилює. Нині на першому плані комфортне особисте життя, благополуччя сім'ї, гармонія з шлюбним супутником (де обов'язкова духовна сумісність) і творчу насолода від будь-якого заняття.

Джерело благодаті і духовного зростання – в творенні!

РАКИ. Якщо раніше ви сприймали світ через рожеві окуляри, ідеалізуючи людей, прийшов час протверезіння. Де чорне, а де біле – стане очевидним.

Світогляд терпить крах, позбавляйтеся від старих стереотипів і "перезавантажуйтеся"! А щоб знову не проколотися, мисліть логічно. Ви прекрасний аналітик, з багатим життєвим досвідом, творчою уявою. І не смійте йти на повідку чужих повчань! Слухайте свій розум, довіряйте відчуттям, там зерна істини. Зараз ви сам собі пастир і наставник.

Турбота про сім'ю, дітей, родичів – першорядна.

Пресинг і вимоги роботодавців на службі сприймайте спокійно, тут привілеїв не передбачається – лукавий править балом (9 місяців). Але оскільки вас цінують як досконального професіонала вузького профілю, тримайте цю марку, і не витрачали сили на ліві підробітки, додаткові завдання та обов'язки. Ганяючись за кількістю, втратите якість, що неприпустимо.

І стежте за здоров'ям, легковажне ставлення до "позивних" організму небезпечно.
ЛЕВИ. У вас як гора з плечей, радійте, вимоги та претензії оточуючих, від яких втомилися останнім часом, терплять фіаско. Хитруни нахабно вас експлуатували, наступаючи на горло інтересів, вимотуючи сили, віднімаючи гроші. Ну ось і настала справедлива розв'язка. Ви не дійна корова і надалі гіпнотичні "дай", "зобов'язаний" не будуть мучити. Нехай особисті потреби домінують – дайте зелене світло "хочу"!

У шлюбних пар гряде реставрація інтимних відносин. Якщо союз тримається на сексуальному магніті, слід підняти градус почуттів, урізноманітнити загальні інтереси. Проявляйте активність в соціумі, разом розважайтеся, активізуйте давні контакти, родинні зв'язки. Спокусам не піддавайтеся, походи за романтикою "наліво" – це диявольський капкан (на 9 місяців).

ДІВИ. У партнерській сфері назріває невідворотна "перебудова". Щоб союз став міцнішим в майбутньому, вдихніть вогонь життя в тліюче вугілля почуттів. Але якщо вас майже нічого не тримає разом, ні зобов'язання, ні дружба, серце захолонуло – розходьтеся. Зараз ви сильні як особистість, фінансово незалежні, але остаточне "так" або "ні" залишається за вами.

Другий варіант: якщо партнер на "причепі", один не потягне, але готовий мінятися на краще, ниточка взаєморозуміння є – дайте йому шанс. Розлучення скасовується.

На діловому фронті відкрите протистояння, хто союзник, а хто суперник, стане очевидним. Але доля незабаром усуне настирливих конкурентів.

ТЕРЕЗИ. Досить орати в поті чола, спопеляючи себе на остогидлій роботі, танцюючи під дудку шефа-експлуататора, чиї завдання для вас – непосильний віз. Розпрягайте службового коня! Тоді збережете здоров'я.

А вільний час і творчі ресурси направте на благі справи, розквіт особистого життя. Закрутіть роман, ощасливте улюблених!

Тут ви чарівник зі створення свята життя, душа компанії, зірка корпоративної тусовки. Харизма сяє і її світло нічим не затьмарити. Поки що…

СКОРПІОНИ. Якщо блудні пристрасті в серці завмерли – це прекрасно і не є знаком любовної імпотенції. Значить, в духовному плані правильно розвиваєтеся, є шанс поповнити іконостас святих угодників. І усвідомити, що справжня дружба вище чуттєвих пристрастей. Зараз вони згубні.

Об'єднуйтеся з домочадцями, перш за все, подружіться з невістками, зятями, доля ваших дітей в їх руках, вони "керманичі".

Рідні стіни – це обитель духовності. Тут проходить доленосний шлях, де ваш благодійний внесок, заступництво дуже важливо.
СТРІЛЬЦІ. В особистому житті, під рідним дахом визначено "пертурбації", що виникли проблеми мотивовані кармічно. Йде чистка Родового каналу, дух крові дуже сильний. Резонуючи один з одним, ви стаєте одним організмом.

Якщо дуже прив'язалися до чогось, когось – воно відніметься, якщо не відпустите в душевному плані. Менше копошіться будинку (йдете проти течії долі), а займайтеся актуальною справою, бізнесом, просувайтеся вгору по кар'єрних сходах, вдосконалять професійно. Якщо залишилися без роботи, терміново шукайте її в середовищі знайомих, давніх друзів, сусідів. Випадкові знайомства теж входять до репертуару перспективних планів.

І пам'ятайте: зараз старий друг краще нових двох.

Щоб не дискредитувати особистий імідж на публіці, контролюйте свою поведінку, не порушуйте духовних законів. Це підступи лукавого, що намагається провокувати вас на безглузду поведінку. Смуга триватиме 9 місяців.

КОЗЕРОГИ. Вистачить усім цікавитися, пхати носа в чуже просо, це шкідливо для душі. З особами, на яких ви мали психологічний вплив, відносини себе вичерпали і повинні відмерти. Це взаємно, адже на підсвідомості вампір і жертва пов'язані ланцюгами залежності. Ставте точку і не переживайте, а радійте. Це зумовлено, оскільки назрівало давно. Від вас забирається те, що вже не потрібно, а вакансія заповниться потрібною людиною.

Головне – не втратити основну мету, місію, з якою ви прийшли на цю Землю. Зараз прекрасні можливості знайти справу свого життя (хлібне місце), а якщо пощастило і воно вже є – дати йому успішний поштовх. До речі в минулому ви цим займалися. Все знайоме.

У рідному вогнищі тепло і затишно, але подорожувати, відвідувати святі місця потрібно обов'язково. Намагайтеся бути щирими, відкритими, не хитруйте, не лукавте, тримайте совість в чистоті. Темрява і прихованість – друг нечистого.

ВОДОЛІЇ. "Першим було слово, і слово було у Бога". Пам'ятайте про цю біблійну істину і не базікайте без потреби. Для оточуючих ви – флагман високої духовності, наставник, учитель. І компас в майбутнє. Призначення високе, тому нікому не відмовляйте в спілкуванні, через вас в соціумі транслюється потрібна інформація, яка змінює долі людей.

Подорожуйте, це необхідний атрибут буття, підзарядка благодатними енергіями, можливість духовного просвітництва. До речі, маршрути слід вибирати старі, на свій смак, відвідуйте сакральні святі місця, релігійні храми, моліться, вивчайте святе письмо.

З багатьма особистими бажаннями доведеться розпрощатися. Обставинами хрест буде поставлено на тих, хто згубний для особистого росту.

РИБИ. Девіз тижня: "хай живе оновлення!" Скидайте стару "шкіру", омолоджуйтеся. Ви зобов'язані стати гарними, величними відповідно до внутрішнього змісту, він досяг досконалості на даному етапі. Якщо сяйво йде зсередини, люди до вас тягнуться, звеличують, значить все відмінно.

Стара програма себе відпрацювала. Тепер позиціонувати себе доведеться на іншій хвилі, де команда не нижче, а вище "Я".

Займайтеся благодійністю, йдіть на жертви. Особливо опікайте благовірних, без гармонійної пари ви як птах з обрізаними крилами.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: